Modni dodaci koje ćete pronaći Business fashion shopping day-u!

Nema razgovora o modi u kojem nema nakita, torbi i cipela jer modni dodaci su ti koji čine razliku. Stoga smo i mi odlučili na prvi Business fashion shopping day dovesti brendove čijim modnim dodacima nećete moći odoljeti.


Pročitajte više: Zašto je bijela košulja must have?


Modni dodaci koje morate imati!

Pinup 2020 je mali debitantski obrt za izradu nakita i ostalih modnih dodataka iz Zagreba. S obzirom na to da je nakit oduvijek bio priča za sebe te se povijestpisala i putem nakita, upravo u aktualno vrijeme svjetske pandemije nastaje Pin Up nakit.

Misija pinup_2020 je današnju ženu učiniti samouvjerenijom, koketnijom, glamuroznijom, a opet zadržati njenu urođenu nježnost i senzualnost. Stil pin up nakita je spoj vječne elegancije te trendi stila žena i djevojaka kojima su detalji bitni.

Modni dodaci
Pinup_2020

Posebno su ponosni na Pin Up necklace 3u1, koja dolazi u dva modela – izrađenu u statement stilu lančića te elegantniju i nježniju izrađenu od perlica. Lančić 3u1 prilagođen je trenutnim uvjetima organizacije života u jeku pandemije, naime lančić ima funkciju

  • lančića za naočale (uz dodatak)
  • lančića za zaštitnu maskicu i/ili ogrlice

Komadi Pin Up nakita izrađen su za dinamične žene koje detaljima govore o sebi jer znaju da prvi dojam nema reprizu.

Oblaci i nebeska tijela kao nakit

Cloud&co. je poznati hrvatski brend nakita, koji je pokrenula Katarina Radnić Zmazek, 2010. godine, s time da je do 2018. je postojao pod imenom Perleraj i danas ga krasi zaštitni znak oblak. Katarina je završila pravni fakultet u Zagrebu i iako je započela karijeru odvjetništva, odlučila je da joj sreću i zadovoljstvo donosi nakit i u toj sferi i poduzetništvo.

Danas, nakon 10 godina rada tvrtke, postao je najdraži nakit žena svih godišta, zvanja, mjesta stanovanja, i to posebno zbog najpopularnijeg Invisible cloud lančica zato što je decentan, a opet zanimljiv, vrlo nosiv, kao što i sami slogan ”Never take off jewelry” kaže, nakit koji se ne skida. Osim lančića, mogu se naći i narukvice od špagica raznih boja kao i naušnice u kojem svatko kombinira svoj par.


Pročitajte više: Seventy nam dolazi na prvi Business fashion shopping day!


Kroz godine rada ostvarene su i mnoge velike suradnje s Glorijom, Palmolive, Philip Morrisom i sl., a 2019. otvoren je prvi mono brend dućan u Preradovićevoj ulici koji je nezaobilazno mjesto za turiste, domaće, za pronaći poklon ili nakititi sebe u oblake, zvjezdice, polumjesece i druge nebeske oblike koji su motivi svakog komada. Cloud&co. znači oblak i društvo, što označava ne samo ljude, odnosno društvo koje stoje iza oblaka i cijelog brenda, nego i pojave koje inače prave društvo oblacima na nebu kao što su mjesec i zvijezde, koje su i stalna inspiracija i motiv na nakitu.


Pridružite nam se 10.10. u hotelu Hilton Garden Inn u Radničkoj na prvom Business Fashion Shopping Day-u


Foto: Privatna arhiva 

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -