Monsieur Big – najnoviji dragulj u Lancômeovoj kolekciji maskara za oči

Najjači saveznik za odvažan izgled očiju. Istinski džentlmen, ljubitelj hrabrih lookova i ogromnih, poput ugljena crnih trepavica, Monsieur Big ima sve što žena može poželjeti…

Dugotrajan učinak XXL trepavica u samo jednom potezu

Monsieur Big, najnoviji dragulj u Lancômeovoj kolekciji maskara za oči, pravi je sinonim za eksces! „Neobuzdana snaga i elegancija zapisani su u mojim genima. U tome nema ništa čudno, stvoren sam za kreiranje XXL trepavica.” U čemu je tajna ovog proizvoda? U kombinaciji valovite četkice i formule koja u trenu povećava volumen.

Big – nova nijansa crne

Monsieur Big također je i pravi profesionalac za kreiranje lookova s trepavicama crnim poput ugljena, zahvaljujući formuli obogaćenoj intenzivnim pigmentima koji hvataju i odražavaju svjetlost… Stoga ne čudi što je 92% korisnica izjavilo da je boja maskare nevjerojatno crna. Evo što Monsieur Big kaže o tome: „Morate me isprobati i sve će vam biti jasno….”

Maskara za oči Monsieur Big

Monsieur Big predvodi tim iz snova koji kreira upečatljive lookove:

#boldblackbig liner

Monsieur Big Marker je iznimno fleksibilan tuš za oči koji elegantno klizi uz rub trepavica, ostavljajući intenzivno crnu liniju koja privlači poglede. Vrlo preciznim vrškom tuša moguće je u trenu kreirati točno onakav cat eye look kakav želite. Monsieur Big otvoreno izražava divljenje: „Ponekad sam čak i ljubomoran na njega, ali onda se prisjetim da smo savršena kombinacija.”

Istaknute obrve za ekstremni look

Četiri nijanse Monsieur Big Brow u rasponu od plave do boje ebanovine oblikuju i prikrivaju nepravilnosti na obrvama, dok highlighter područje oko oka obasjava blistavom svjetlošću…

Taylor Hill i Monsieur Big – savršeni par

„Otkad nas je Lancôme upoznao, postali smo nerazdvojni”, izjavio je Monsieur Big. Za Amerikanku Taylor Hill, Lancômeovu ambasadoricu i model za koji se otimaju poznati dizajneri, to je bila ljubav na prvi pogled: savršeni par!

Big beauty look Taylor Hill s iznimno dugim trepavicama crnim poput ugljena i savršeno oblikovanim obrvama te daškom highlightera uhvaćen je kroz objektiv fotoaparata na snimanju za Lancôme.

Foto: Lancôme

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

instant plaćanje u kunama

U Hrvatskoj omogućena instant plaćanja u kunama, znate li koje su...

Fina je razvila NKSInst platni sustav koji omogućuje prijenos novčanih sredstava s računa platitelja na račun primatelja gotovo odmah, u svega...