Lancômeov miris Idôle predstavljen sinoć u zagrebačkom Francuskom paviljonu!

U zagrebačkom je Francuskom paviljonu sinoć, 27. kolovoza, u predivnom okruženju spomenika kulture i simbolu moderne arhitekture, predstavljen novi Lancômeov miris za žene, Idôle.

Idôle za novu viziju uspjeha

U ugodnoj je i pozitivnoj atmosferi gotovo 270 uzvanika iz svijeta medija, influencera i poslovnih klijenata imalo priliku isprobati novi mošusni i cvjetni chypre miris.

Njegove su kreatorice tri parfumerke – Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadège Le Garlantezec. Tri izumiteljice parfema s tri kontinenta, tri senzibiliteta, a jedna ljubav prema mirisima.

Esencija ružinih latica iz održivog uzgoja u turskoj provinciji Isparta ekskluzivno je proizvedena za Lancôme. Uz vrtne ruže uzgojene u Francuskoj, savršeno se uklapa s notama bergamota, kruške i španjolskog jasmina iz Indije te donosi dašak „čistoće i sjaja” uz koji svaka žena može započeti svoju priču.

Idôle
Francuski paviljon

Povezano: Parfemi na poslu

On utjelovljuje novu originalnu viziju uspjeha – viziju koja svojim prkosom ne ruši društvene konvencije, već ih ujedinjuje i nadilazi.

Bočicu za Idôle osmislio je arhitekt i industrijski dizajner Chafik Gasmi, a ona svojim dizajnom odaje počast tehničkom razvoju i inovacijama industrije. Naime, bočica mirisa Idôle debljine je svega 15 milimetara i jedna je od najtanjih u svijetu.

Na službenom je eventu u Parizu brand prikazao novu i snažnu globalnu kampanju kojom je predstavljen ovaj novi parfem za žene te ambasadoricu brenda, američku glumicu Zendayu Coleman.

Povezano: Jutarnji beauty rituali uspješnih žena

Idôle Zendaya

Kampanja je poziv na osnaživanje žena diljem svijeta i utjelovljuje novu i nekonvencionalnu viziju uspjeha. Upućena je novoj generaciji te potiče mlade ljude da osmisle vlastite priče o uspjehu i ohrabruju jedni druge kao ujedinjena, nezaustavljiva sila.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Moje malo zlato

Europska asocijacija za celijakiju odobrila hrvatske proizvode!

Na tržištu napokon imamo prvog hrvatskog proizvođača certificiranih, bezglutenskih, pekarskih proizvoda označenih sa simbolom prekriženog klasa koji je međunarodno priznat simbol...
- Advertisment -