Lancômeov miris Idôle predstavljen sinoć u zagrebačkom Francuskom paviljonu!

U zagrebačkom je Francuskom paviljonu sinoć, 27. kolovoza, u predivnom okruženju spomenika kulture i simbolu moderne arhitekture, predstavljen novi Lancômeov miris za žene, Idôle.

Idôle za novu viziju uspjeha

U ugodnoj je i pozitivnoj atmosferi gotovo 270 uzvanika iz svijeta medija, influencera i poslovnih klijenata imalo priliku isprobati novi mošusni i cvjetni chypre miris.

Njegove su kreatorice tri parfumerke – Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadège Le Garlantezec. Tri izumiteljice parfema s tri kontinenta, tri senzibiliteta, a jedna ljubav prema mirisima.

Esencija ružinih latica iz održivog uzgoja u turskoj provinciji Isparta ekskluzivno je proizvedena za Lancôme. Uz vrtne ruže uzgojene u Francuskoj, savršeno se uklapa s notama bergamota, kruške i španjolskog jasmina iz Indije te donosi dašak „čistoće i sjaja” uz koji svaka žena može započeti svoju priču.

Idôle
Francuski paviljon

Povezano: Parfemi na poslu

On utjelovljuje novu originalnu viziju uspjeha – viziju koja svojim prkosom ne ruši društvene konvencije, već ih ujedinjuje i nadilazi.

Bočicu za Idôle osmislio je arhitekt i industrijski dizajner Chafik Gasmi, a ona svojim dizajnom odaje počast tehničkom razvoju i inovacijama industrije. Naime, bočica mirisa Idôle debljine je svega 15 milimetara i jedna je od najtanjih u svijetu.

Na službenom je eventu u Parizu brand prikazao novu i snažnu globalnu kampanju kojom je predstavljen ovaj novi parfem za žene te ambasadoricu brenda, američku glumicu Zendayu Coleman.

Povezano: Jutarnji beauty rituali uspješnih žena

Idôle Zendaya

Kampanja je poziv na osnaživanje žena diljem svijeta i utjelovljuje novu i nekonvencionalnu viziju uspjeha. Upućena je novoj generaciji te potiče mlade ljude da osmisle vlastite priče o uspjehu i ohrabruju jedni druge kao ujedinjena, nezaustavljiva sila.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -