Mirjana Brlečić i njezin Nikel Privé osvojili zlato na Međunarodnom sajma inovacija u Pittsburghu

Prošlog tjedna hrvatski su se inovatori sa Međunarodnog sajma inovacija u Pittsburghu vratili s čak devet zlatnih medalja. Među nagrađenim izumiteljima bila je i naša članica i perspektivna poduzetnica godine Mirjana Brlečić.

Mirjana je direktorica i vlasnica tvrtke Priroda liječi d.o.o, proizvođača jednog od vodećih brandova domaće kozmetike Nikel.

Zlato za inovaciju Nikel Privé

Zaslužena zlatna medalja stigla je za inovaciju Nikel Privé, odnosno za kombinaciju seruma, eliksira i kreme protiv bora.

„S puno nadahnuća, ljubav i strasti, kolekcijom Nikel Privé s inovativnim, izvanredno učinkovitim sastojcima pod zaštićenim nazivom MB Complex®, kroz svoje znanje farmaceutkinje otkrivam jedan novi svijet ljepote i anti-aging njege. Kolekcija Nikel Privé sastoji se od 3 proizvoda čiji se učinak međusobno dopunjuje pružajući izvanredne rezultate već nakon par dana korištenja: koža postaje nevjerojatno glatka, sjajna, hidrirana, izglađena. Na lice, vrat i dekolte prvo se nanosi serum, potom elixiri na kraju krema“, rekla je Mirjana Brlečić.

Serum, elixir i krema

Serum tako uz BIO hidrolat latica ruže sadrži hijaluron koji privlači, veže i zadržava značajne količine vode, puni stanice vlagom dajući koži punoću i blistavost te ceramide koji su poredani poput crijepova kako bi spriječili gubitak vode iz dubokih slojeva epiderme. Za zaštitu od štetnih UVA zraka tu su biljni pigmenti i biljne matične stanice.

Elixir je kompozicija prirodnih vitamina i hladno prešanih ulja malih, srednjih i krupnih molekula, koja površinski i dubinski hrane kožu.

Nikel nagrada za inovaciju

Krema iz ove kolekcije intenzivno učvršćuje, zaglađuje, hidrira i ujednačuje boju kože zahvaljujući inovativnim aktivnim komponentama. Snježna alga smanjuje učinke starenja na staničnoj razini aktiviranjem gena dugovječnosti Klotho. Voda švicarskih ledenjaka inkapsulirana je u polupropusnu ovojnicu za vremensko otpuštanje.

Biološki aktivan peptidinspiriran epigenetičkom znanošću, ugrađen je u meki sustav kapljica karité maslaca za poboljšanje apsorpcije te odgađa starenje stanica kože, stimulira njenu obnovu i već nakon prve primjene dovodi do nevjerojatno glatke kože.

Već šesto zlato za Nikel Privé

„Sretna sam da je inovacija „Nikel Privé“ u Americi na INPEX-u, najvrednijoj američkoj izložbi inovacija i novih proizvoda, koja je istinski događaj u svijetu inovatorstva koji na istom mjestu okuplja inovacije i nove proizvode iz čitavog svijeta, osvojila zlato, i to u kategoriji u kojoj vlada najjača konkurencija izložaka iz cijelog svijeta “Personal Care Prosducts” (proizvodi za osobnu njegu)“, istaknula je Mirjana te dodala kako je ovo ukupno šesto zlato za Nikel Privé nakon zlata u Kaohsiung-u, Kuala Lumpur-u, Iasi-u, te u Londonu gdje je ova kolekcija uz zlato dobila i posebnu nagradu – Internacionalni izum godine (International Invention of The Year).

Foto: Nikel

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

korčula konferencija

Dosljednost, vjerodostojnost i autentičnost glavne su uzdanice poduzetnica u turizmu

Poduzetnici svakodnevno iznova promišljaju o tome kako unaprijediti svoje poslovanje, kako mogu postati još bolji, još inovativniji, kako mogu poboljšati zadovoljstvo...