Morska kampanja bi.bi manufacture predstavlja pravo ljetno osvježenje

Pravo ljetno osvježenje dolazi iz radionice bi.bi manufacture koji nam predstavljaju divnu morsku priču s potpisom svjetski priznatog fotografa Đenka Ivaniševića.

Bi.bi manufacture – nakit od eko-gume

U žaru ljeta i ljetnih vrućina, bi.bi manufacture nam predstavlja jedno pravo ljetno osvježenje. Riječ je o nakitu ovog branda fashion asesoara i home dekora izrađenog od eko-gume, a pravu morsku kampanju snimio je svjetski priznati fotograf Đenko Ivanišević, čiji radovi su do sad objavljivani u US Vogueu, na style.com-u te u mnogim drugim stranim časopisima.

Kolekcija narukvica i ogrlica koje bi.bi manufacture predstavlja ovo ljeto izrađena je od ekološki prihvatljivog, funkcionalnog, izdržljivog i estetski atraktivnog materijala – eko gume. Ogrlice iz kolekcije odlikuju se minimalističkim i estetski pročišćenim dizajnom te besprijekornom izradom u kojoj se za precizno rezanje koriste sofisticirani laseri.

bi.bi_manufacture_2

Iza ovog branda stoje dizajnerice i prijateljice Saša Maksimiljanović – dizajnerica odjeće unutar etabliranog i svima dobro poznatog branda MAKS studio i Gorana Gulišlija – dizajnerica nakita koja već više od deset godina u Splitu stvara iza vlastitog modnog branda Arterija (ex Tibia). Kroz bi.bi manufacture realiziraju ideju koja se rodila davno, no koja je čekala prave ljude i pravo vrijeme.

„Iako je ideja o stvaranju ovakvog ekološki prihvatljivog branda bila prisutna već dugo vremena, za realizaciju je bilo potrebno okupiti suradnike koji će svaku našu zamisao realizirati do najmanjeg detalja. Uz realizaciju ideja i izvedba je morala biti savršena, bez i najmanje greške. Na taj smo segment poslovanja potrošile možda i najveći dio vremena, a sada naš bi.bi nakit prikazujemo u jednom potpuno morskom izdanju. Za to je zaslužan vrhunski fotograf Đenko Ivanišević koji je napravio jednu pravu morsku priču“, ističe Saša Maksimiljanović.

bi.bi_manufacture_1

Kampanja sadrži prekrasne podvodne fotografije koje je snimio splitski fotograf svjetskog renomea Đenko Ivanišević, a radi ekološkog materijala i čitave filozofije branda, sve paše savršeno. Đenko Ivanišević inače se godinama u New Yorku profesionalno bavi fotografijom. Radio je za fotografsku agenciju MCV Photo te snimao tjedne mode u Milanu, Parizu, New Yorku, Amsterdamu, Rio de Janeiru i Sao Paulu. Surađuje i s agencijom Fashiontalk iz Nizozemske na poslovima postprodukcije fotografija za Nizozemski Elle, Toronto Star, De Telegraaf, te je snimao i press materijale za Viktor & Rolf. Do sada su mu radovi objavljivani u US Vogue-u, na style.com-u, L’Expressu, Dall’ Casi, Cosmopolitanu, XLu, Nautici itd.

Bi.bi manufacture dostupan je u zagrebačkom Maks Studiju i Habiter Chicu, splitskoj Arteriji, pulskoj Galeriji Makina, rovinjskom Heavenu, korčulanskom Electric Ladyland-u te u Lisabonu u Arte Assinada.

Foto: Kapetanović komunikacije

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više