Stižu dodjela nagrada najboljim poduzetnicama i konferencija ‘Koliko boli rast?’

Već devetu godinu za redom dodijelit ćemo nagrade najboljim poduzetnicama godine. Nadolazeću srijedu, 8. studenog, pridružite nam se da zajedno slavimo žensko poduzetništvo i uspjehe. Na svečanoj dodjeli, pod svjetlima reflektora, uveličat ćemo izvanredne žene poduzetnice! Pridružite nam se!

Osim što ćemo večer provesti slaveći poduzetnice, odlučili smo posvetiti im i cijelo poslijepodne. Pozivamo vas da se pridružite konferenciji za poduzetnice, događaju koji će vas inspirirati, educirati i povezati sa iznimnim poslovnim umovima. Ulaz na konferenciju je slobodan, uz obaveznu prijavu. Prijaviti se možete ovdje.

Svojim osobnim i poslovnim pričama, sudionice ovog događaja će vas ostaviti bez teksta i pod dojmom danima. Njihovi govori ne samo da su najbolja promocija ženskog poduzetništva, već također svjedoče o strasti i emocijama koje poduzetnice ulažu u svoje tvrtke. Unatoč svim izazovima koje susreću, one se uzdižu još jače, ostvarujući svoje snove i ciljeve. Ovaj događaj nije samo prilika za učenje i inspiraciju, već i za izgradnju važnih poslovnih veza i umrežavanje s vrhunskim poduzetnicama.


Pročitajte više: Ove žene nose titulu najboljih poduzetnica proteklih 8 godina


Vaša energija, ključni sastojak opstanka i razvoja

Ana Keglović Horvat tvrdi da su se poduzetnice su ulaskom u ovaj svijet nepredvidivosti u poslovanju gotovo potpisale pristanak na uspone i padove, nejasne situacije, obrate u poslovanju i životnim prilikama. Ako do sada nismo naučile čitati igru i rasti uz nju, daje nam se nova prilika za učenje, kaže. Nije svakome promjena ugodna, bila mala, nama osobna ili pak globalna. Ako se prilagodimo ili ako brže ustanemo nakon pada, imamo veće šanse za uspjeh. Energija koju unesemo u faze promjene obilježit će nastavak našeg puta. Što nam pomaže na tom putu? Gdje je najtoplije i gdje je najteže? Što je potrebno da okrenemo trend? Što nas blokira i otežava? I kakve veze ima energija s mojim poslom?

Internacionalizacija poslovanja – ključ uštede na porezima?

Krešimir Lipovšćak na konferenciji će predavati o poreznim implikacijama internacionalizacije poslovanja. Objašnjava da je internacionalizacija poslovanja postala normalna za većinu poduzeća. Bit će govora o tome na što treba paziti i kako planirati internacionaizaciju, koje su zamke, a koje pogodnosti internacionalizacije te je li internacionalizacija ključ uštede na porezima.

Predstavit će se i Mate Kovač, ravnatelj Sektora za podršku i razvoj poduzetništva, koordinaciju i međunarodnu suradnju u HAMAG-BICRO, a imat ćete priliku čuti i o posebnim pogodnostima koje poduzetnicama nudi RBA.

Koliko boli rast poslovanja

Prije same dodjele nagrada održat će se panel rasprava na temu: Koliko boli rast poslovanja? Žene su opreznije u biznisu, što ih često sputava u rastu i razvoju. Poslušajte kako su se naše inspirativne poduzetnice nosile s rastom poslovanja, kako su one rasle kao liderice, što im je bilo najteže na tom putu, saznat ćemo kako preživjeti i koliko boli rast poslovanja. Na panelu će sudjelovati Ana Lisak, Anita Cvetić Oreščanin, Dorotea Effenberger, Josipa Maslać – Petričević.


Pročitajte više: Upoznajte finalistice natječaja za najbolje poduzetnice 2022.


Dodjela nagrada najboljim poduzetnicama

Nakon konferencije ostanite na najočekivanijoj godišnjoj dodjeli nagrada u poduzetništvu. Očekuje vas nezaboravna večer ispunjena inspiracijom, izvanrednim pričama i dragocjenim trenucima koji će vas podsjetiti na to da strast, predanost i vizija mogu ostvariti izuzetne uspjehe. Budite dio ove posebne prilike, gdje zajedno svijetlo bacamo na iznimne dostignuće ovih nevjerojatnih žena i zajedno s njima dijelimo njihove ponosno osvojene nagrade.

Ako želite biti dio ove priče, prijavite se na linku i vidimo se u prekrasnom ambijentu Lido!

Partneri i sponzori su: Canada, Citroen, JANAF, Crowe, RBA, UniCredit; A1, Enterpreise Europe Network, Europski parlament u Hrvatskoj HAMAG-BICRO, Cvijet kreativa

Foto: Women in Adria

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -