A1 Hrvatska i Naftalina organiziraju novi nagradni natječaj za dizajnere “Ti kreiraš!” s nagradnim fondom od 30 tisuća kuna

A1 poziva sve kreativce koji vole modu i odjeću na uključenje u nagradni natječaj “Ti kreiraš!” za dizajn nove, moderne i praktične odjeće za A1 zaposlenike. Traži se dizajner koji će osmisliti nesvakidašnje komade koje će zaposlenici rado nositi, a natječaj je otvoren za sve koji se bave modnim dizajnom i spremni su ponuditi idealnu ideju novog radnog odijela za A1 zaposlenike.

Nagradni natječaj za dizajnere u okviru suradnje A1 Hrvatska i Naftaline

A1 Hrvatska je ovom prilikom odlučio povezati dvije zadaće – brigu o zajednici u kojoj posluju te brigu o svakom zaposleniku, a jedno od mjesta u žiriju osigurano je za zaposlenika A1 koji će iz prve ruke moći zaključiti je li nešto funkcionalno i primjenjivo za poslovnu odjeću. Cijeli proces, od odabira dizajnerskog rješenja do njegove izvedbe, je suradnja s tvrtkom Naftalina zbog njezinog znanja, dugoročnog iskustva te domaćih dizajnera.

Naftalina je tvrtka iza koje stoji 38 godina aktivne prisutnosti na tržištu te je posvećena izradi radne odjeće za neke od najuspješnijih hrvatskih tvrtki, a sada ju vode majka i kćer, Josipa Maslač Petričević i Matea Pirić, koje kažu: “Trudimo se prepoznati, a onda i ispuniti zahtjeve naših kupaca. To je dvosmjerna ulica, kupci su naš kompas, osluškujemo ih i uvažavamo, kako bismo njima bili bolji, a kroz taj proces i sami rastemo.” Naftalina je klijent A1 od prvoga dana dolaska na tržište, a do ove suradnje došlo je zbog uspješne i dugogodišnje suradnje te povjerenja stečenog iskustvom. “Možemo samo reći kako smo izrazito ponosni što smo partneri A1 Hrvatska u ovako značajnom projektu koji zahtjeva prije svega profesionalnost kroz stručnost, operativnost i proizvodnju”, rekla nam je Matea Pirić, direktorica marketinga Naftaline.

Također, cjelokupni natječaj smatra fantastičnom prilikom za kreativce jer svatko tko se prijavi ima priliku dokazati i pokazati kreativnost isključivo kroz svoje ideje. Čak je i koncept tako složen da se idejno rješenje može izvesti i ručno i računalno što je danas rijetko, a sam natječaj je veoma iscrpno napisan te su smjernice za izrađivanje prihvatljivih idejnih rješenja jasno napomenute.


Pročitajte više: Andrea Cmrečki: “Zašto ne modni dizajn? Svi znamo crtati i kreativno se izražavati!”


nagradni natječaj za dizajnere

Projekt u svojim temeljima ima društvenu odgovornost i brigu o zaposlenicima, kao i želju za poticanjem i pomoć kreativcima da se izraze i realiziraju svoje ideje. Budući da je poslovna politika obje tvrtke temeljena na načelima društveno odgovornog funkcioniranja, A1 i Naftalina odlučili su se povezati te zajednički provesti ovaj natječaj.


Pročitajte više: Naftalina se sprema za smjenu generacija, Matea preuzima mamino mjesto!


Detalji natječaja i nagrada za najkreativnijeg natjecatelja

Prvi krug natječaja počinje 9. lipnja i traje do 5. srpnja 2021. godine, nakon čega će žiri odabrati troje najkreativnijih koji će osim novčanih nagrada, dobiti priliku da dva mjeseca razrađuju ogledne primjerke nove radne odjeće. Pobjednički modeli će se šivati u tvrtki Naftalina i dostaviti zaposlenicima A1 Hrvatske koji će već na jesen nositi novu poslovnu odjeću.

U sklopu prijave na natječaj potrebno je ispuniti prijavni obrazac i priložiti cjelokupnu dokumentaciju idealnog rješenja na službenoj Web stranici A1, gdje se nalaze i detalji i pravila natječaja.

Osim novčane nagrade u iznosu od 20.000 kn za najbolji dizajn, garantirana je medijska popraćenost dizajnera te prilika da se njegovi modeli razviju, izrade kroz prototip i u konačnici realiziraju kao finalni proizvodi. Utješna nagrada za drugoplasiranog i trećeplasiranog iznosi 5.000 kuna.

FOTO: Canva, PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

My Sensees

Hrvatska IT tvrtka osmislila uređaj za praćenje kvalitete zraka, a dostupan...

Zagađeni zrak je 'nevidljivi ubojica' te predstavlja jedan od najvećih javnozdravstvenih rizika diljem svijeta. Prema rezultatima istraživanja Svjetske zdravstvene organizacije prisutnost...
- Advertisment -