Najljepša poslovna odijela za aktualnu sezonu

U žensku poslovnu modu često se, manje ili više uspješno, pokušavaju implementirati odjevni komadi i modni dodaci koji tamo ne pripadaju. Ipak, jedan je klasik vječan – odijelo.

Žene su počele nositi odijela 40-ih godina prošlog stoljeća, a usput je prošlo različite faze. Nosili su se visoki struk, dvostruko muško kopčanje, hlače sa zvonolikim nogavicama, sakoi s tričetvrt rukavima, a ne smijemo zaboraviti ni jastučiće koji su vidno pojačavali ramena.

Idealan komad za poslovne prigode

Sakoi su ove sezone ponovno apsolutni hit i možemo ih pronaći u svakom high street dućanu.

Ukoliko ovih dana odlučite kupiti novo odijelo, naići ćete na sakoe s obrnutim reverima ili bez revera, hlače cigareta kroja ili lepršave hlače, predimenzionirano remenje, jarke boje odijela, sakoe na preklop, sakoe s kontrastnim prošivima i mnoge druge neobične, ali elegantne kombinacije. Ne zaboravimo, još uvijek se nosi ovogodišnji uzorak koji je nemoguće izbjeći. Naravno, karirano! U nastavku vam donosimo modele koji su aktualni ove sezone.

najljepša poslovna odijela

Foto: Zara

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Sabor odlučio; euro od 2023. Službena valuta u RH

Zastupnici u Hrvatskom saboru nakon prošlotjedne rasprave odlučivali su o nekoliko baznih prijedloga zakona. Oporbena inicijativa o raspuštanju Sabora nije prošla...