Evo gdje se nalazi najveće božićno drvce u Hrvatskoj

Grad Karlovac s početkom manifestacije Advent u Karlovcu postat će grad s najvećim okićenim božićnim drvcem u Hrvatskoj. Advent u Karlovcu u suradnji s tvrtkom Zelenilo će tako postaviti 2,5 kilometra lampica na drvce visoko čak 27 metara. Svečanim „paljenjem“ atraktivnog božićnog drvca u petak 15. 12., Advent u Karlovcu službeno će otvoriti vrata svojim posjetiteljima. Paljenje lampica očekuje se oko 18 sati.

Advent u Karlovcu

Advent u Karlovcu se tako dodatno ističe svojim jedinstvenim sadržajem. Postavljanjem i ukrašavanjem najvećeg božićnog drvca u Hrvatskoj grad Karlovac kao i Advent svrstava se među atraktivne adventske destinacije u Hrvatskoj. Time se uz kvalitetnu ponudu i program postiže dodatna promocija Karlovca i samog Adventa. Projekt postavljanja najvećeg božićnog drvca u Hrvatskoj realizira tvrtka Zeleno.

Program Adventa u Karlovcu sadrži čak 700 sudionika u gotovo 90 programskih nastupa. Manifestacija traje od 15. do 30. prosinca, a obilježit će ju bogati tradicionalni, obiteljski, večernji i urbani program popraćeni raznovrsnom ugostiteljskom ponudom. Očekuju nas nastupi bendova poput Pavela, Detoura, Meritasa, Mie Dimšić, Antonele Doko, mnogobrojnih zborova, jazz sastava, glazbenika Glazbene škole Karlovac, folklornih ansambla, kulturno umjetničkih društava, puhačkih i tamburaških sastava i drugih.

najveće božićno drvce

Zimski kokteli, razne vrste kuhanih vina, tradicionalna hrana poput sarme, gulaša i kobasica, ali i popularnih germknedli, frituala i drugih slastica obilježit će ugostiteljsku ponudu, a lokalnih karlovačkih i hrvatskih suvenira neće nedostajati ni u trgovačkoj ponudi. Ulazak u novu godinu Karlovčani će imati priliku proslaviti uz veliki koncert Nene Belana i Fiumensa.

Foto: Advent u Karlovcu

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Novi Način najbržima osigurao besplatne građevinske konzultacije

Novi način je građevinski projektantski ured u području projektiranja nosivih konstrukcija, sanacija i rekonstrukcija postojećih građevina s iskustvom na domaćem i...