Novi datum Digital Takeovera – trajat će čak dva dana!

Najveći regionalni inovacijski i transformacijski summit & expo Digital Takeover održat će se 8. i 9. rujna 2020., očekuje vas još bogatiji program, stoga, rezervirajte datume, nezaboravno iskustvo donose domaći i svjetski stručnjaci, a u expo programu predstavljamo brojne inovacije.

Povezano:

Digital Takeover održat će se na Zagrebačkom Velesajmu i trajat će dva dana – 8. i 9. rujna. Digitalni i inovacijski spektakl centralno je mjesto okupljanja svih decision makera. Na jednome mjestu naći će se brojni domaći stručnjaci i predavači, a imat ćete priliku poslušati i predavanja svjetskih stručnjaka iz područja inovacija i transformacije. Osim summita, na expo dijelu događaja deseci izlagača će predstaviti svoje inovacije, od kojih su neke aktualne čak i na globalnom tržištu.

Više sadržaja, inspiracije, edukacije i novih iskustava

Odgoda događaja u ožujku uslijed pojave globalne pandemije korona virusa donijela je proširenje Digital Takeovera na dva dana, pa će inovacijski i tranformacijski summit & expo u rujnu imati još bogatiji program, nove predavače te više edukativnih i inspirativnih tema. Program je obogaćen s još više stručnjaka koji će kroz svoja inspirativna predavanja pružiti uvid u najnovija transformacijska i tehnološka dostignuća današnjice. U expo dijelu pak, sudionici će imati priliku pogledati i isprobati inovacije koje će odrediti budućnost. Sva predavanja kao i expo dio bit će održani na Zagrebačkom Velesajmu, dok će se putem direktnog uključivanja u program, summitu pridružiti predavači iz cijelog svijeta.

Najavljeni program s više od 20 sati bogatog sadržaja i 30 panelista i predavača iz cijelog svijeta dodatno se širi, a ekskluzivnost mu svakako daje činjenica da tematski ove godine predstavlja sukus dostignuća koja će oblikovati biznis iz svakog kuta ljudskog djelovanja – političkog, ekonomskog, društvenog i tehnološkog.

Inovativna tehnologija nužna za kvalitetnu budućnost

COVID 19 promijenio je zauvijek svakodnevne navike ljudi diljem svijeta pri čemu se kao nužna potreba pokazalo upravo digitalno znanje u svim segmentima. Suočen s novom stvarnošću, Digital Takeover 2020. donosi najnovije svjetske prakse digitalne transformacije i kroz jedinstveni doživljaj spaja brojne industrije potičući sinergiju zajedničkog cilja – digitalnog društva budućnosti. 

Novo izdanje Digital Takeovera održat će se u skladu sa svim aktualnim mjerama zaštite koje preporučuju mjerodavna tijela. Uskoro kreće i prodaja karata, a organizatori donose i sve informacije o  novostima u programu.

Pratite službenu stranicu digitaltakeover.hr.

Digital Takeover ove godine poseban naglasak stavlja na aktivan networkingapostrofirajući ga kao neophodan alat u stvaranju kvalitetne poslovne klime u društvu čime vidljivo postaje nezaobilazan događaj u 2020.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

ukrajinski film Klonkide

Ukrajinska redateljica na Sarajevo Film Festivalu predstavila ratni film iz ženske...

Ukrajinska redateljica i scenaristica Maryna Er Gorbach na Takmičarskom programu Sarajevo Film Festivala predstavila je svoj film pod nazivom Klondike. U tursko-ukrajinskoj koprodukciji, film...
- Advertisment -