“Ja sam nova žena, nova mama, nova osoba”

nume prehrana

Dizajnirani za suvremene žene koje žele potpunu transformaciju, nuMe prehrambeni proizvodi pružaju priliku za kvalitetniji i zdraviji život.

Razvijeni su uz pomoć liječnika, osobnog trenera i nutricionista i sadrže sve vitamine, minerale i ostale hranjive tvari potrebne vašem tijelu kako bi zdravo gubilo kilograme. Brojka zadovoljnih korisnika raste, a svoju priču ispričala je i Lucija, majka koja je uz NuMe prehranu izgubila 20 kilograma i ponovo počela uživati u životu.

Promijenila je životni stil

nume prehrana

Lucija je majka i zaposlena žena koja svakodnevno putuje na posao te joj tako ne ostaje puno vremena za osmišljavanje i pripremu raznovrsnih i kvalitetnih obroka, kako za ostatak obitelji, tako i za sebe. Upravo zato nikada se nije upuštala u isprobavanje raznih dijeta. Sve dok nije čula brojne preporuke za nuMe prehranu.

„Kad sam krenula i već nakon prvog tjedna vidjela i osjetila rezultate na svom tijelu, nije bilo stajanja. Stvarno je divno kad se rezultati tako brzo vide“, ispričala je.

Svoj preobražaj započela je uz jednostavnu slim prehranu. Ona uključuje šest unaprijed pripremljenih obroka koji se sipaju u vodu, promućkaju i popiju.

„Sa samo 120 kalorija pružiš svom tijelu sve što mu je potrebno, a što je najvažnije, nisi gladan. Preporodila sam se!“

Uz nuMe prehranu Lucija je naučila kako zdravo živjeti.  U prva četiri tjedna konzumirala je vrlo nisko kaloričnu hranu te je izgubila 8 kilograma. Naučila je jesti malo i često, bez mnoštva nezdravih namirnica. Na taj način skinula je 20 kilograma u sljedećih 6 mjeseci.

„Posljednje tri godine uspješno održavam kilažu i svoj nov način života“, pohvalila se.

Prehranu nadopunjuje vježbanje

nume prehrana

Kako bi se uspješni rezultati nastavili potrebno je redovno pratiti unos kalorija i ne odustati. Lucija uz sebe uvijek ima svoju nuMe kašu za brzi i niskokalorični obrok, a u torbi je uvijek i čokoladna pločica.

„Nemojte misliti da ne jedem dobro. Dapače, jedem odlično. Priuštim si i dobar roštilj, ali sada ga s guštom pojedem bez kruha i uz povrće poput tikvica i gljiva.“

Ističe kako teško odbije kolače koje njezin sin foodblogger često radi, ali sada umjesto pet komada kao nekada, uzme samo – jedan.

Nakon prvotjednog korištenja nuMe proizvoda, osjetila je kako joj se tijelo budi. Iznenadila ju je energija koju je morala pretočiti u fizičku aktivnost. Redovito je krenula hodati, a to je s vremenom preraslo u ljubav prema hodanju i trčanju. Sada, nakon cjelodnevnog sjedenja, jedva čeka večer kako bi se posvetila kretanju.

„Vježba je za dušu, osjećaj i energiju. Ona je dobar dodatak mojoj sada uravnoteženoj prehrani. Daje tjelesni osjećaj zadovoljstva, snage i elastičnosti. Pozitiva koju osjetiš već u drugoj minuti vježbanja, osmijeh i znoj pokazuju da se nešto događa i da vrijedi“, ističe.

Pozitivnu promjenu primjećuje i okolina

nume prehrana

Lucija je ponosna na sve što je ovom životnom promjenom postigla i sada tvrdi kako je njezin prijašnji život bio laž i obmana.

„Nevjerojatno koliko je jedna ovakva promjena važna. Sada, s pogledom unazad, znam da sam sama sebe uvjeravala u ideju da sam zadovoljna sama sobom. Pokušavala sam sakriti svaku negativnu misao, pa čak i mržnju, prema tom nefunkcionirajućem, debelom tijelu. Naravno da sam bila svjesna, ali ne bih mogla preživjeti dane, a da si nisam lagala.“

Njezina je obitelj ponosna na novu mamu koja je sportski aktivna, ide na izlete, sudjeluje u svakoj obiteljskoj aktivnosti i veseli se lijepom danu te boravku u prirodi. Više se ne sjećaju one mame kojoj je sve bilo teško, koja se nije mogla sagnuti i obući hulahopke, koja bi nakon kratke šetnje jedva disala. Kojoj se ni oni sami nisu usudili reći da nešto nije u redu.

NuMe prehrana pomaže u pokretanju, u učenju i održavanju postignutih rezultata. Put nije lagan, ali vrijedi jer donosi ponos, sreću i zadovoljstvo, ne samo vama, nego i vašoj okolini.

„Ja sam nova žena i nova majka s novim buđenjima, razmišljanjima, s ljepšim pogledom na sebe i svijet oko sebe“, zadovoljno ja zaključila Lucija.

Donesi odluku o promjeni

Napravi prvi korak i već danas se prijavi na natječaj „60-dnevna nuMe Potpuna Preobrazba“!

Vrijeme je da doneseš najveću odluku – da ćeš se voljeti i postaviti sebe na prvo mjesto. Promijeni svoje prehrambene navike i loše obrasce zbog kojih se vrtiš u začaranom krugu i ne uspijevaš napraviti dugoročnu promjenu. Pripremi se na putovanje koje će te dovesti do potpune preobrazbe i do sretne, zdrave i zadovoljne nove sebe.

Pridruži se brojnim nuMe zadovoljnim korisnicama koje su imale povjerenje u učinkovitu slim prehranu, potvrđenu brojnim kliničkim studijama i nagrađivanu s čak dvjema nagradama za dizajn pakiranja. Na putu ti neće nedostajati podrške jer tu je nuMe grupa za motivaciju kako bi ostvarila svoj cilj – postati najbolja verzija sebe.

Napravi prvi korak i prijavi se na natječaj »60-dnevna nuMe Potpuna Preobrazba« DANAS!

Odabrana će biti 1 sretnica, koja će dobiti:

§  8-tjedni nuMe slim paket TOTAL MAKE-OVER

§  8-tjedni online NBG program video treninga

§  8-tjedni osobni coaching sa Tamara Šišić Kramer putem Skypea

Prijave traju do 25.5.2018.

Vrijeme je naime da i ti doneseš najveću odluku da ćeš se voljeti i postaviti sebe na prvo mjesto. Odluku da ćeš promijeniti svoje prehrambene navike, promijeniti svoje loše obrasce zbog kojih se vrtiš u začaranom krugu i ne uspijevaš napraviti dugoročnu promjenu. Pripremi se na putovanje koje će te dovesti do potpune preobrazbe i do sretne, zdrave i zadovoljne NOVE SEBE.

Pridruži se brojnim nuMe zadovoljnim korisnicama koje su uz pomoć nuMe slim prehrane napravile potpunu preobrazbu, promijenile svoje loše obrasce i navike, promijenile svoje prehrambene navike te stvorile svoje NOVO JA. Imale su povjerenja u učinkovitu slim prehranu, potvrđenu brojnim kliničkim studijama i nagrađivanu s čak dvjema nagradama za design pakiranja. Na putu ti neće nedostajati podrške jer tu je nuMe grupa za motivaciju kako bi ostvarila svoj cilj – POSTATI NAJBOLJA VERZIJA SEBE.

Foto: nuMe

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

oporezivanje napojnica

Napojnice se oporezuju? Da, ako plaćate karticom

Udruga Glas poduzetnika ovim se putem želi osvrnuti na regulaciju poreznog tretmana napojnica. S obzirom na sve češće korištenje kartičnog plaćanja...