“Sutra zaista počinjem!” Poznata ti je ova rečenica? Odluči se za novi početak u životu! Nova ti!

Odlučna si u naumu da učiniš potpunu preobrazbu, promijeniš loše navike i stare obrasce koji te sprječavaju da maksimiziraš svoj potencijal?

Jesi li spremna za put samospoznaje, na kojem nema više izgovora?

Jesi li motivirana da konačno izađeš iz začaranog kruga i promijeniš svoje prehrambene navike, izgubiš suvišne kilograme, vratiš se u formu u kojoj si nekada bila, stekneš samopouzdanje te poboljšaš svoje zdravlje i kvalitetu svog života?

nuMe koncept je inovativan 360° slimming koncept razvijen je u suradnji s liječnikom, osobnim trenerom i nutricionistom koji svakodnevno mijenja živote sve više Hrvatica.

 

Inovativna nuMe slim prehrana s kolagenom u vrlo niskokaloričnoj dijeti (VLCD – Very Low Calorie Diet < 800 kcal) koja se sastoji od nuMe Slim napitaka, Slim Juha i Slim pločica s kolagenom omogućila je mršavljenje koje, usprkos umanjenom unosu kalorija, tijelu nudi sve što mu je potrebno: esencijalne vitamine, minerale, proteine i vlakna bez dodanog šećera, bez glutena i bez GMO.

Uz čak 6 obroka dnevno, osjećaj gladi sveden je na minimum, mijenjaju se vaše prehrambene navike, a s obzirom da je za odličan izgled važna i naša koža, nuMe proizvodi sadrže kolagen koji poboljšava njenu elastičnost pa se bez poteškoća prilagođava novoj liniji, čak i uz potencijalni gubitak od čak 1,5 – 3 kilograma tjedno.

Ali nuMe nisu samo proizvodi. Nastao iz saznanja da žene često ignoriraju svoje potrebe u korist drugih, žrtvuju se i podređuju voljenima investirajući tako vrijeme koje bi provele njegujući sebe, nuMe je odgovor na vaše probleme. Vrijeme je da stavite sebe na prvo mjesto i posvetite se svome zdravlju, jer će vasa sreća utjecati i na vašu okolinu. Zaposlena žena, majka, poduzetnica, njegovateljica, samo su neke od uloga koje svakodnevno ispunjavate, a kada i imate slobodan trenutak spremanje za izlazak u kino ili s prijateljicama postaje višesatna noćna mora jer i dalje ne izgledate kako ste zamislile? To je realnost brojnih žena. Vrijeme je da tome stanete na kraj.

 

Uz nuMe prehranu dolazi i jedinstveni program tjelovježbi koji odgovara tempu gubitka kilograma te služi usvajanju potpuno novog stila života i nakon provedbe programa. Uz stručno vodstvo, motivacijski plan tjelovježbu i kvalitetne proizvode čija konzumacija ne zahtjeva vrijeme kojeg nemate, rezultati su zajamčeni i vrlo uskoro ćete moći uživati u plodovima svoga truda koje toliko dugo priželjkujete.

nuMe proizvodi za sada su dostupni putem online narudžbe na www.nu-Me.eu gdje možete iskoristiti promo kod WIA za 20% popusta i u dm prodavaonicama, a prepoznale su ga brojne hrvatske poznate ličnosti iz domene ljepote i zdravlja, a i mnogobrojne Hrvatice koje su napravile novi početak u životu.

Sada je vrijeme na vas! Imate želju, sanjate o potpuni preobrazbi, gubitku kilograma ali se nikako ne možete prisiliti na početak ili ste već bezbroj puta podlegli modernom stilu života i u nedostatku vremena odustali od projekta mršavljenja? Zavladajte svojim životom ponovno, uđite u omiljenu haljinu s maturalne umjesto da posežete za trapericama ili se ponosno pokažite u bikiniju na plaži ove godine umjesto da se skrivate u hladu.

Napravi prvi korak i prijavi se na natječaj »60-dnevna nuMe Potpuna Preobrazba« DANAS!

 Odabrana će biti 1 sretnica, koja će dobiti:

§  8-tjedni nuMe slim paket TOTAL MAKE-OVER

§  8-tjedni online NBG program video treninga

§  8-tjedni osobni coaching sa Tamara Šišić Kramer putem Skypea

Prijave traju do 25.5.2018.

 

Vrijeme je naime da i ti doneseš najveću odluku da ćeš se voljeti i postaviti sebe na prvo mjesto. Odluku da ćeš promijeniti svoje prehrambene navike, promijeniti svoje loše obrasce zbog kojih se vrtiš u začaranom krugu i ne uspijevaš napraviti dugoročnu promjenu. Pripremi se na putovanje koje će te dovesti do potpune preobrazbe i do sretne, zdrave i zadovoljne NOVE SEBE.

Pridruži se brojnim nuMe zadovoljnim korisnicama koje su uz pomoć nuMe slim prehrane napravile potpunu preobrazbu, promijenile svoje loše obrasce i navike, promijenile svoje prehrambene navike te stvorile svoje NOVO JA. Imale su povjerenja u učinkovitu slim prehranu, potvrđenu brojnim kliničkim studijama i nagrađivanu s čak dvjema nagradama za design pakiranja. Na putu ti neće nedostajati podrške jer tu je nuMe grupa za motivaciju kako bi ostvarila svoj cilj – POSTATI NAJBOLJA VERZIJA SEBE.

 

Foto: Nume

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

korčula konferencija

Dosljednost, vjerodostojnost i autentičnost glavne su uzdanice poduzetnica u turizmu

Poduzetnici svakodnevno iznova promišljaju o tome kako unaprijediti svoje poslovanje, kako mogu postati još bolji, još inovativniji, kako mogu poboljšati zadovoljstvo...