Obiteljska tvrtka RoRa gorljivo zagovara prirodne proizvode u borbi za zdravlje ljudi još od 1998. godine

Ro.Ra. Natura d.o.o. je privatna, obiteljska tvrtka osnovana 1998. godine. Od prvoga dana pa sve do danas, tvrtka se uspješno bavi zastupstvom, promocijom i distribucijom proizvoda renomiranih europskih tvrtki u segmentima fitoterapije, mikronutricije i dermokozmetike. Odabrali smo ciljano svoj put u radu s prvenstveno prirodnim proizvodima, a sve s ciljem osiguravanja preventivnog i terapijskog pristupa za očuvanje zdravlja, vitalnosti i ljepote. Zastupnici smo etabliranih europskih brandova Specchiasola, HårkontrollNovexpert i Pileje.

Tim od 15 stručnjaka ne prestaje učiti i educirati se

Danas Ro.Ra. Natura broji 15 stručnih članova u svome timu, zaduženih za svaki od segmenata kojima se bavimo, od farmaceutskog i nutricionističog pristupa mikronutriciji i fitoterapiji sve do brige o zdravlju kože i generalno vitalnosti svake pojedine osobe. Ono najbitnije čemu težimo jest kontinuirano ulaganje u znanje i stjecanje iskustva članova našeg tima. Redovitim edukacijama po francuskom programu individualizirane mikronutricije i fitoterapije implementiramo najnovija medicinska rješenja i znanstvena dostignuća u svakodnevnoj praksi kroz savjetovanja krajnjih korisnika te edukacijama profesionalaca u zdravstvu.


Pročitajte više: Zašto je edukacija ključ poslovnog i osobnog uspjeha?


Ljepota i zdravlje dolaze iznutra

U 20 godina poslovanja postojan smo partner koji pomiče granice prevencije i koji na tržište stavlja sigurne, inovativne i djelotvorne proizvode za brigu o zdravlju i ljepoti renomiranih svjetskih proizvođača. Ljepota i zdravlje zaista dolaze iznutra, stoga posebnu pažnju posvećujemo sagledavanju pacijenata kao cjeline kroz holistički pristup i individualizaciju terapije.

Jedan od brandova čiji smo zastupnici jest Grupa Pileje, obiteljska tvrtka koju je osnovala 1991 godine skupina liječnika, predvodnik francuske fitoterapije i mikronutricije. Cilj grupe je ponuditi rješenja, komplementarna tradicionalnom liječenju, koja preporučuju profesionalci u zdravstvu, s osnovnim ciljem prevencije i dugoročnog održavanja dobrog zdravlja svakog pojedinca. Pri formuliranju proizvoda PiLeJe se oslanja na mišljenja vrhunskih znanstvenih stručnjaka, liječnika i farmaceuta.


Pročitajte više: 5 stvari koje morate znati ako preuzimate obiteljski biznis!


Mikronutricija i individualizirana klinička fitoterapija

Iz ove ideje rađaju se dvije medicinske discipline i laboratorija:

Pileje­ Mikronutricija

Bavi se utjecajem mikronutrijenata na zdravlje, procjenjuje se njihov deficit, neravnoteža i traže se učinkoviti načini i rješenja kako ih  nadomjestiti. U posljednjih 25 godina brojne farmakološke i kliničke studije ukazuju na činjenicu da na pojedine tegobe i poremećaje u organizmu možemo djelovati ciljanim probiotičkim sojevima.

U tu svrhu tvrtka PiLeJe razvila je liniju individualiziranih bakterijskih kultura nove generacije naziva LACTIBIANE. Linija dodataka prehrani Lactibiane kombinacija je klinički ispitanih mikrobiotičkih sojeva u određenim kombinacijama i dozama, ciljanog djelovanja. Svi sojevi koji se nalaze u proizvodima Lactibiane odgovaraju našim visokim kriterijima kvalitete:

  • Vrlo su otporni i preživljavaju sve uvjete prolaska kroz probavni trakt (kiselost želuca, žuč…)
  • Imaju moć prianjanja na stanice epitela u crijevima
  • Testira se stabilnost gotovog proizvoda (na temperaturi nižoj ili višoj od 20˚C)
  • Naši sojevi su deponirani i zavedeni u privatnu zbirku pri Institutu Louis Pasteur. Cjelokupna linija Lactibiane proizvedena je u Francuskoj.

Phytostandard – individualizirana klinička fitoterapija

Koristi poznate, sinergističke spojeve biljaka kako bi se održalo ili uspostavilo dobro zdravlje svakog pojedinca Proizvodi PiLeje udovoljavaju najvišim standardima kvalitete!

Stručni predavači iz RoRe održat će zanimljivo i informativno predavanje o zdravlju crijeva na našem prvom Health&Wellness Dayu u Tuheljskim toplicama. Događaj će se održati 27. studenog 2021. godine.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -