Oglašavanje u Trgovačkom centru Lumini, Varaždin

Lumini je prvi regionalni trgovački centar nove generacije koji svojim konceptom odlično povezuje kupovinu i zabavu. Obilje dnevne svjetlosti i zelenila daju osjećaj otvorenog prostora, stvarajući posjetiteljima ugodan ambijent na čak na 34.000 m2. Samo jedna etaža centra omogućuje lak pristup svim trgovinama, a sam prostor centra je prilagođen osobama s invaliditetom i djeci. Suvremen dizajn, igra boja i prozirnih površina nude uistinu poseban doživljaj i jedinstveno iskustvo kupnje i zabave.

Stoga ako ste u potrazi za modernim stylinzima provjerite nove kolekcije u brojnim trgovinama svjetski poznatih brandova.

Ukoliko se želite opustiti i zabaviti svakako posjetite Bowling&Pub centar, Cinestar kino, kasino i cabaret, dok se pićem i slasticama možete zasladiti u caffe barovima, a usput i obaviti kupovinu svakodnevnih namirnica. Tu su i trgovine za najmlađe te igraonica i rođendaonica, kao i vanjsko dječje igralište. 

Centar Lumini nalazi se u poslovnoj zoni Kneginec, na južnom ulazu u  grad Varaždin. Uistinu je nadohvat ruke jer udaljenost od centra grada je samo 7 minuta vožnje automobilom. Za parking ne morate brinuti jer vam je na raspolaganju 1.400 parkirališnih mjesta, a posjetitelji mogu koristiti i besplatni Lumini autobus.

Sve Women in Adria članice poduzetnice ostvaruju 25% popusta na mjesečno oglašavanje na city light pozicijama u centru Lumini. Redovna cijena oglašavanja je 1.200 kn + PDV za jedan plakat. Cijena za članice tako je 960 kn + PDV. Za promo kod javite se na [email protected]

City lightovi su osvijetljeni i smješteni duž hodnika u centru. Trošak izrade plakata za city light je na oglašivaču, a dimenzije su: 1190 x 1750 cm  (1100 x 1650 cm – margine zbog svjetla) (+ 3 mm napusta).

Slika city light-a:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Novi Način najbržima osigurao besplatne građevinske konzultacije

Novi način je građevinski projektantski ured u području projektiranja nosivih konstrukcija, sanacija i rekonstrukcija postojećih građevina s iskustvom na domaćem i...