Za Dan žena darujte si vjetar u leđa na online career mentoringu

Dan žena posvećen je slavljenju dostignuća žena u različitim sferama života: znanost, kultura, gospodarstvo, društvo… Cilj nije samo slavljenje postignuća žena, već i podizanje svijesti o preostalim izazovima s kojima se suočavaju žene diljem svijeta, poput rodno uvjetovanog nasilja, nejednakosti u zapošljavanju i plaćama te nedostatka političke zastupljenosti. Ovaj dan pruža priliku za podršku nastojanjima žena za ostvarivanje jednakih prava i prilika. Baš zato Women in Adria – najveća ženska poslovna mreža – ove godine 8. ožujka organizira online career mentoring s Viktorijom Zadro Huml.

Kako do duge i uspješne karijere?

Viktorija Zadro Huml je regionalna generalna direktorica u Takedi. Ima više od 20 godina iskustva na inovativnom farmaceutskom tržištu i u biotehnologiji, a online mentoring ne samo da pruža izvanrednu priliku za učenje, već i jedinstvenu priliku da se direktno povežete s Viktorijom Zadro Huml.

Viktorija će podijeliti svoje savjete i iskustva sa sudionicama i predstaviti najbolje prakse iz svoje dugogodišnje karijere. Online mentoring će vas nadahnuti, inspirirati i potaknuti da aktivno razmišljate o svom osobnom i profesionalnom razvoju na načine koje možda niste ni razmatrali prije.

Ovo je prilika za sudionice da steknu vrijedne uvide, savjete i strategije iz prve ruke od nekoga tko je već prošao kroz mnoge izazove i uspone u karijeri. Viktorijino mentorstvo pružiti će korisne smjernice za osobni rast, ali i poslužiti kao motivacija za sudionike da aktivno ulože u sebe i svoj profesionalni napredak.


Pročitajte više: ‘Ne skrivajte uspjehe i vjerujte intuiciji’, poručuju žene u znanosti, medicini i farma biznisu


Iskustva stjecala u inozemstvu

Viktorijino iskustvo obuhvaća različita terapijska područja, uključujući genetske bolesti, hematologiju, imunologiju, gastroenterologiju, pulmologiju i onkologiju. Počela je svoju profesionalnu karijeru u kliničkim istraživanjima u Kanadi. Ipak, vođena ljubavlju prema Hrvatskoj, preselila se u Zagreb kako bi radila za Nycomed kao predstavnik prodaje.

Viktorija je strastvena prema učenju, voli izazove, a ova pozitivna orijentacija pomogla joj je da razvije svoju karijeru do pozicije regionalnog generalnog direktora u Takedi.

Viktorija može pružiti odgovore na pitanja kako je biti žena u poslovnom svijetu u Kanadi i u Hrvatskoj, kako rješavati probleme i pronalaziti inovativna rješenja, kako napredovati, a kako pronaći svoj jedinstven put i još mnogo toga.

Pridružite nam se na online druženju na Dan žena i pitajte Viktoriju sve što vas zanima. Prijave su otvorene.

Foto: Canva / Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -