Opušten godišnji odmor uz EFT mini retreat u Zagrebu

Znate ono kada dođete na godišnji odmor i onda se razbolite?! Ili kada pročitate da odmor treba trajati minimalno tri tjedna, a vi ste poduzetnica i godišnji nije ni na moru?

Znate li da je organizam u tim situacijama koje su promjena u ritmu i kolotečini u stanju šoka?

Naš organizam je prilagođen stanjima šoka i kao takav odlično funkcionira, ali kada je taj šok prevelik kao u ovim slučajevima onda se organizam pobuni. I onda se usred ljeta razbolite i ležite doma… Ili se s odmora koji je bio samo nekoliko dana vratite s još manje volje i entuzijazma?

Zašto baš ta tema?

Ja sam još uvijek na odmoru, ljetujem u kampu i svakoga dana sam u doticaju s puno ljudi tako da u svakom razgovoru čujem „Tjedan dana mi je trebalo da se opustim“, a naravno i na raznim portalima čitam „Potrebno je tri tjedna odmora da se zaista opustite“.  A znamo da je vrijeme dragocjeno, i ni jedna od nas ne želi vrijeme trošiti na prilagodbu novonastalim uvjetima.

Uz tapkanje tome ne mora biti tako. Kao što ste već čuli na radionicama i na predavanjima EFT je odlično sredstvo smanjenja stresa i šoka. A uvijek je bolje spriječiti nego liječiti, zar ne?

Sve te situacije oko mene dale su mi ideju da napravim trodnevni mini retreat u Zagrebu kao pripremu ili za godišnji odmor, kako bi s manjom količinom kortizola došli na odmor, ili za povratak s godišnjeg kako bi što duže, pa čak i trajno živjeli s najmanje moguće stresa.

Kome je radionica namijenjena?

Radionica je za vas koji tek idete ili ste se upravo vratili s odmora, kao i za sve ostale koje imaju svakodnevne stresne situacije, a željeli bi prestati trošiti energiju na njih i krenuti iskorištavati maksimalno svoju energiju i svoj potencijal.

Na radionici ćemo tapkati na stresne situacije, naučiti ćemo SOS točke kako u samo par minuta dnevno podići imunitet i postepeno smanjiti kortizol.

Kada i gdje se održava radionica?

Radionica se održava kroz 3 dana po dva sata. 25., 26., i 27.7. od 19:00 do 21:00 u Zagrebu. Također je moguće pratiti online putem live streama iz bilo kojeg dijela Hrvatske ili svijeta.

Cijena radionice je 450 kn.  Za WIA članice popust 10%. U cijenu je uključena skripta, kava, čaj i keksi.

Prijave su obavezne zbog maksimalno 8 sudionika jer se time osigurava kvaliteta rada i moja maksimalna posvećenost svakom od sudionika.

Prijave šaljite na [email protected] ili na mobitel 095 7421 162. Rezervacija mjesta uplatom iznosa od 100 kn na žiroračun.

Foto: Pixabay

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

p&g mamforce

Direktorica P&G: ‘Potencijal treba njegovati, a dobar kadar zadržati’

Svako radno okruženje ima svoje specifičnosti i svoje izazove. Male tvrtke, žensko poduzetništvo, velike kompanije, multinacionalne korporacije. Što je teže i...