Predavanje Marije Mažar u Rijeci: Osobni branding i PR putem društvenih mreža

Naša članica Marija Mažar u Rijeci će, 28.09.2016., održati besplatno predavanje na temu osobnog PR-a te otkriti koliko se ono što plasiramo u privatnoj sferi, može odraziti na naše poslovanje, na nove poslovne prilike i suradnje.

Važnost osobnog PR-a

Najbolje ulaganje u životu je ulaganje u sebe. Posredstvom društvenih mreža koje su prerasle okvire „društvenosti“ našli smo se u situaciji kada suradnike biramo putem onoga što sami plasiraju na svojim društvenim mrežama te vrlo lako stječemo dojam jesu li kadar koji želimo imati uza sebe. Nebrojeno puta smo svjedočili i da „Svi sve vide i prate“ te vam sve što radite on-line može odmoći ili pomoći.

Kroz predavanje ćete, kroz pozitivne i negativne primjere iz prakse, dobiti uvid u važnost osobnog PR-a koji ukoliko se gradi na ispravan način može donijeti brojne dobrobiti, a imidž koji gradite može rezultirati ispunjenjem ciljeva koje ste si postavili.

Uz definiranje ciljeva, stvara se odgovarajuća strategija koja uz dosljednost donosi rezultate.  Izbjegnite klasične zamke i budite sami sebi najjači adut, poslovni svijet više se ne veže uz jake, nedostižne i moćne brendove već uz kreativne, sposobobne, proaktivne i profesionalne pojedince koji svoje brandove predstavljaju.

važnost osobnog PR-a

Facebook, Instagram te ostale društvene mreže vaša su vizitka u 21.stoljeću koje je pravila poslovanja iz temelja promijenilo te je osobni branding postao ne samo poželjan već i nužan za profesionalnu i uspješnu karijeru u bilo kojoj djelatnosti.

Kroz ovo predavanje možete prepoznati svoje snage i slabosti u komunikaciji putem društvenih mreža, pronaći najbolji način da to ispravite i uspješno predstavite javnosti.

Predavanje će se održati u prostoru Visoke poslovne škole PAR Rijeka, 28.09.,  s početkom u 16h, prijavite se za edukaciju ovdje.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više