Predavanje Marije Mažar u Rijeci: Osobni branding i PR putem društvenih mreža

Naša članica Marija Mažar u Rijeci će, 28.09.2016., održati besplatno predavanje na temu osobnog PR-a te otkriti koliko se ono što plasiramo u privatnoj sferi, može odraziti na naše poslovanje, na nove poslovne prilike i suradnje.

Važnost osobnog PR-a

Najbolje ulaganje u životu je ulaganje u sebe. Posredstvom društvenih mreža koje su prerasle okvire „društvenosti“ našli smo se u situaciji kada suradnike biramo putem onoga što sami plasiraju na svojim društvenim mrežama te vrlo lako stječemo dojam jesu li kadar koji želimo imati uza sebe. Nebrojeno puta smo svjedočili i da „Svi sve vide i prate“ te vam sve što radite on-line može odmoći ili pomoći.

Kroz predavanje ćete, kroz pozitivne i negativne primjere iz prakse, dobiti uvid u važnost osobnog PR-a koji ukoliko se gradi na ispravan način može donijeti brojne dobrobiti, a imidž koji gradite može rezultirati ispunjenjem ciljeva koje ste si postavili.

Uz definiranje ciljeva, stvara se odgovarajuća strategija koja uz dosljednost donosi rezultate.  Izbjegnite klasične zamke i budite sami sebi najjači adut, poslovni svijet više se ne veže uz jake, nedostižne i moćne brendove već uz kreativne, sposobobne, proaktivne i profesionalne pojedince koji svoje brandove predstavljaju.

važnost osobnog PR-a

Facebook, Instagram te ostale društvene mreže vaša su vizitka u 21.stoljeću koje je pravila poslovanja iz temelja promijenilo te je osobni branding postao ne samo poželjan već i nužan za profesionalnu i uspješnu karijeru u bilo kojoj djelatnosti.

Kroz ovo predavanje možete prepoznati svoje snage i slabosti u komunikaciji putem društvenih mreža, pronaći najbolji način da to ispravite i uspješno predstavite javnosti.

Predavanje će se održati u prostoru Visoke poslovne škole PAR Rijeka, 28.09.,  s početkom u 16h, prijavite se za edukaciju ovdje.

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Trudnica naslovnica

Prva trudna izvršna direktorica na naslovnici poslovnog časopisa

Suosnivačica tvrtke Wing Audrey Gelman je prva vidno trudna izvršna direktorica na naslovnici poslovnog časopisa. Časopis Inc. dobio je brojne pohvale...