PAR organizira četvrtu međunarodnu PILC konferenciju u Opatiji i Rijeci

Visoka poslovna škola PAR organizira četvrtu međunarodnu konferenciju Par International Leadership Conference (PILC 2015). Glavna tema konferencije je Vodstvo promjena: ključ uspješnog rasta, a konferencija će se održati u Opatiji i Rijeci – 13. i 14. ožujka. Već tradicionalno, uz Visoku poslovnu školu PAR, suorganizatori ove jedinstvene znanstveno-stručne konferencije su američki partneri, Iacocca Institut sa Sveučilišta Lehigh. Novost ovogodišnjeg programa je studentska konferencija PILC Student 2015 koja će okupiti 50 stranih i domaćih studenata.

Ugledni znanstvenici, poduzetnici, menageri

PILC 2015 će započeti svečanim otvorenjem u petak, 13. ožujka u 10:30 u opatijskom hotelu Milenij. Prvi konferencijski dan proći će u znaku prezentacije istraživačkih radova uglednih znanstvenika i panel rasprava poznatih poduzetnika, managera i predstavnika institucija. Tako će glavna panel rasprava ugostiti predsjednika uprave GRAWE osiguranja – Igora Puretu, predsjednika HNK Rijeke – Damira Miškovića, dekanicu VPŠ PAR – dr.sc. Gordanu Nikolić, izaslanika predsjednika HGK –  prof.dr.sc. Vidoje Vujića, člana Uprave Metroneta – Zdenka Vrdoljaka i direktora korporativnih komunikacija JGL-a – Tea Rakočevića.

Nakon glavne panel rasprave održat će se četiri zanimljiva tematska panela, i to: Zaposlenici kao agenti promjena, Transformacijsko vodstvo u obrazovanju i sportu, Vodstvo promjena u inovaciji i tehnologiji te Lekcije o liderstvu proizašle iz posljednje globalne krize. Zanimljivo je istaknuti da će na panelima kao govornici između ostalih sudjelovati Carlos Piñerua, voditelj Ureda Svjetske banke za Hrvatsku i Sloveniju, Vedrana Jelušić Kašić, direktorica Ureda Hrvatske za EBRD, Radimir Čačić, bivši Prvi potpredsjednik Vlade RH, zatim Hrvojka Kutle, direktorica HR Nove TV, Dejan Sablić, direktor regije Zapad Metroneta, Lora Čurković, direktor prodaje i marketinga Infodoma i mnogi drugi.

Iacocca radionice

Drugog konferencijskog dana, u subotu 14. ožujka, održat će se Iacocca radionice. To je ujedno i jedina mogućnost za pohađanje ovih prestižnih radionica u Europi. Radionice će voditi međunarodne poslovne trenerice Carol S. Ham s Iacocca Instituta i mr.sc. Andrea Milić s Visoke poslovne škole PAR. Paralelno će se u Visokoj poslovnoj školi PAR u Rijeci održati i konferencija za studente, PILC Student. Studente očekuje radionica direktora Europske mreže mladih poduzetnika JADE, Maria Tarouca i prezentacije studentskih radova.

“Promjena je dinamičan proces koji je nemoguće provoditi linearno. Uspješno provođenje promjena zahtijeva specifične vještine i spremnost na suočavanje s prednostima i mogućnostima koje donosi. Upravo to je i cilj konferencije PILC 2015 – u razmjeni iskustva i znanja doći do novih ideja za što efikasnije provođenje promjena u organizacijama i institucijama”, zaključuje predsjednica Programsko-organizacijskog odbora PILC-a, dr.sc. Gordana Nikolić.

 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

networking doručak o prodaji_

Uz savjete ovih stručnjaka nećete imati probleme u prodaji

Prodaja je ključni element u opstanku svake tvrtke. Ipak, često zadaje muke. Organizacija efikasnog prodajnog procesa malim se poduzetnicima čini kao...