Simona Zavratnik na ovogodišnjoj konferenciji Future leaders otkrit će recept poslovnog uspjeha

Postotak žena na vodećim pozicijama iznosi svega dvadesetak posto. Situacija se mijenja sporo, a ravnopravnost je tek cilj koji se treba dostići. Kako bi se on ostvario potrebno je osigurati dovoljan broj žena koje će u budućnosti preuzeti vodeće pozicije.

Iz tih razloga Women in Adria i Mamforce udružili su se u organizaciji projekta za „žene koje dolaze”.

Natječaj Future leaders ima za cilj identificirati i promovirati žene s potencijalom za preuzimanje vodećih pozicija u pojedinim industrijama i funkcijama u privatnom i javnom sektoru. Drugi dio projekta čini konferencija Future leaders koja pruža mogućnost edukacije i razvoja budućih liderica te jedinstvenu priliku za umrežavanje.

petrokov

Tvrtke trebaju efekte koji dolaze do izražaja kroz jedinstveni ženski stil vodstva. On se zasad teško ostvaruje u situaciji dominantno muškog okruženja.

Kao jedna od predstavnica uspješnih žena na vodećoj poziciji, na ovogodišnju konferenciju Future leaders dolazi nam Simona Zavratnik, direktorica tvrtke Petrokov.

Žena na čelu uspješne tvrtke

Tvrtka Petrokov bavi se prodajom opreme za centralno grijanje, vodovod, plinsku opremu, sanitarnu opremu i klimatizaciju. Već više od pola stoljeća uspješno posluje na tržištu i ubraja se među 250 najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj. Petrokov je drugi je na tržištu u svojoj branši i zapošljava gotovo 150 stručnjaka.

Financijski rezultati ostvareni prošle godine pokazuju značajan rast u poslovanju. Zabilježen je porast prometa za 18 posto, odnosno 253 milijuna kuna prometa. Profit tvrtke je iznosio nešto više od 11 milijuna kuna. Također, uz trenutnih devet poslovnica diljem Hrvatske, najavljeno je otvaranje dviju novih ove godine. Time će doći do povećanja broja zaposlenih i otvaranja novih radnih mjesta.

petrokov

Strategija za daljnji poslovni razvoj Petrokova uključuje tri ključne stavke. Osim osuvremenjivanja u svim segmentima poslovanja, jak naglasak stavit će se na premium prezentaciju te znatna ulaganja u obrazovanje i osposobljavanje stručnjaka svih profila u kompaniji.

Simona Zavratnik je u 25 godina uspješne karijere radila u raznim industrijama, od medija do trgovine sanitarne opreme, svugdje ostvarujući iznimne rezultate. S nama će na konferenciji podijeliti svoj recept uspjeha, ali i kako prepoznati burnout.

Ne propustite priliku za učenje i povezivanje. Prijave za konferenciju Future leaders još su otvorene, vidimo se!

Foto: Petrokov

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -