Na Women in Adria ljetnom partyju predstavljena Peugeot električna vozila koje morate imati!

Ako tražite idealan automobil za sebe ili svoju obitelj, Peugeot električna vozila su sigurno rješenje. Ljubitelji Peugeota mogu odabrati između više vozila, ali niti s jednim neće pogriješiti.

Peugeot električna vozila

Autokuća Automobil Lončar predstavila je tri Peugeot električna vozila na Women in Adria ljetnom partyju powered by Somersby u Varaždinu, a radi se o sljedećim modelima: gradski e-208, SUV e-2008, 3008 Hybrid4 s pogonom na četiri kotača i 300 ks!


Pročitajte više: Jedna gošća ljetnog partyja u Varaždinu imat će priliku voziti električni Peugeot e-2008!


Peugeot e-208 i e-2008

Ova dva modela su 100-postotni električni automobili bez štetnih emisija ugljikovog dioksida, a doseg s jednim punjenjem je 340 kilometara po WLTP-u (“Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure”). Nova e-CMP modularna platforma s baterijom na sebi ispod putnika u vozilu, razvijena je kako bi omogućila korištenje baterije velikog kapaciteta od 50 kWh uz očuvanje putničkog prostora u vozilu i volumena prtljažnika. Garancija na bateriju je osam godina ili 160 tisuća prijeđenih kilometara.

Peugeot e-208 i e-2008 su posebno dizajnirani izvana i iznutra kako bi naglasili njihovu snagu i sportski duh, kao i novi Peugeot i-Cockpit 3D koji omogućuje još bolje iskustvo u vožnji zahvaljujući hologramskoj projekciji informacija o vožnji, snažni su aduti novih Peugeot električnih vozila.


Pročitajte više: Janja Lončar-Puček, direktorica tvrtke Automobil-Lončar d.o.o., transformirala obiteljsku tvrtku odmah po završetku fakulteta


Peugeot 3008 Hybrid4

Kombinira snagu i profinjenost s ugrađenom tehnologijom koja doprinosi jedinstvenom iskustvu u vožnji. Učinkoviti i dinamični HYBRID4 s pogonom na četiri kotača i 300 ks, kombinira snagu dva električna motora i 1.6 benzinskog motora s turbo punjačem.

S obzirom na to da se radi o hibridnom modelu njegov doseg samo na struju je 60 kilometara po WLTP-u, a puni se na kućnoj utičnici ili na wall box-u. Baterija kapaciteta 13,2 kWh nalazi se ispod stražnjih sjedala bez utjecaja na prostranost u kabini i na volumen prtljažnika.

Foto: Ivica Jeremić

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

školski ruksaci

Ovi školski ruksaci i pernice će oduševiti vaše školarce!

Uskoro kreće nova školska godina. Slijedi nabavka novih školskih potrepština, a među najbitnijima su školski ruksaci i pernice. Činjenica je da...
- Advertisment -