Konferencija za poduzetnice u turizmu dolazi u Šibenik!

Nakon što je uspješno održana u Puli, Konferencija za poduzetnice u turizmu dolazi i u Šibenik! Sezona nije daleko, stoga je dobro pripremiti se uz sjajne govornice koje će vas naučiti kako i gdje pronaći dobre radnike, kako iz zadržati, kako se predstaviti kao sjajan poslodavac, ali i mnogo toga o financiranju vašeg biznisa i drugim stvarima bez koje kao poduzetnica jednostavno ne možete, poput pouzdane internetske veze.

Sudjelovanje je besplatno, no prijava je obavezna zbog ograničenog broja mjesta. Prijaviti se možete putem poveznice na kojoj ćete naći i dodatne informacije o konferenciji. Konferencija se održava u petak, 10. ožujka u 12,00.

Sve što trebate za rad – na jednom mjestu

Mirela Krstulović iz Raiffeisen banke pojasnit će kako da unaprijedite svoje poslovanje i iskoristite pogodnosti programa RBA za poduzetnice. Predstavit će i liniju proizvoda za žene u turizmu, a bit će dostupna i za sva pitanja oko poduzetnica u turizmu. Iz A1 dolazi Danijela Perić koja će predstaviti usluge koje pružaju korisnicima koji se bave turizmom, te objasniti nužnost stabilne i sigurne mreže.

Marina Burazer-Iličić iz UniCredit Leasinga tu je pak da objasni sam pojam leasinga i istakne njegove prednosti. Naučit ćete koje su razlike između operativnog i financijskog leasinga kako biste lakše odabrali bolju opciju za vas.

Maja Starčević iz Mime radno iskustvo stekla je radeći za velike hotelske lance i koroporacije, no ljubav ju je vukla prema dizajnu interijera. Prijateljima je godinama pomagala u opremanju životnog prostora, a onda joj se ukazala prilika raditi na novome projektu kojeg je namještaj Mima tek pokretala. Dobila je priliku hobi pretvoriti u posao i tako je postala savjetnik za dizajn i opremanje životnog prostora [email protected]. U Šibeniku će detaljno objasniti kako unaprijediti svoju nekretninu uz MInimalno truda sa MAksimalno efekta uz [email protected].

[email protected] je nova personalizirana i cjelovita usluga savjetovanja, dizajniranja, zajedničkog planiranja i potpune realizacije idealnog doma po vašoj mjeri. Cilj usluge je dugoročno štedjeti vaše vrijeme i novac, a vaš životni prostor prilagoditi svim vašim potrebama. Naši stručnjaci dolaze kod vas i zajedno s vama kreiraju idealan prostor po vašoj mjeri.


Pročitajte više: Prva konferencija za poduzetnice u turizmu naučila nas je prepoznati kapital koji imamo u sebi


Porezne specifičnosti turističke djelatnosti

O pronalasku odgovarajuće radne snage pričat će Manuela Vukelić, vlasnica agencije Job Hunter koja se bavi zapošljavanjem stranih radnika. Osim pronaći, radnike je važno i zadržati, motivirati i nagrađivati jer upravo je zadovoljan radnik – najbolji radnik. Psihologinja Andreja Bakula će vas naučiti kako provesti dobar i efikasan onboarding koji je ključan za snalaženje i zadržavanje zaposlenika.

Turistička djelatnost u računovodstvenom i poreznom smislu ima neka specifična postupanja kojih mnogi nisu svjesni. Utvrđivanje obveze za porez na dodanu vrijednost je jedan od najpoznatijih budući da je postupak oporezivanja marže za putničke agencije drugačiji. No, koliko ste upoznati s ovim postupkom? Ako niste, nema problema, jer ovlaštena porezna savjetnica i računovotkinja Ivana Zec tu je da razriješi i ovaj misterij.

Event podržava Turistička zajednica grada Šibenika, Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske župnije i Europe Direct Šibensko-kninske županije.

Sponzori i partneri konferencije su Job Hunter, MiMa, A1, Allianz, Raiffeisen Bank i UniCredit.

Foto: Canva / privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

bronzer

Odaberite savršeni bronzer za osunčani, ljetni ten

Dio gotovo svačije kozmetičke torbice, bronzer koristimo za dodavanje topline licu. Bilo da mu želite podariti malo 'živosti' i dimenzije nakon...
- Advertisment -