Ove jeseni sa COTRUGLI našim članicama osiguravamo popust za MBA programe!

Iskustvo pokazuje kako u trenucima kada gospodarstvo usporava, potražnja za dodatnim obrazovanjem raste. Za MBA program traži se mjesto više jer polaznike podržava u njihovom napredovanju, širi područje njihovog znanja, osposobljava ih za pokretanje vlastitog posla, poboljšava njihovu poslovnu i profesionalnu mrežu kontakata te jača samopouzdanje. Veliko istraživanje iz studenog 2020. pokazuje kako je broj upisanih žena na MBA programima najveći u posljednjih nekoliko godina.

Garantirana kvaliteta programa

Ako i sami osjećate potrebu za dodatnim kickom u karijeri ili je jednostavno vrijeme za vašu sljedeću stepenicu, možda se upis MBA programa već nalazi kao opcija na vašem stolu. Konačnoj odluci prethodi detaljno istraživanje i informiranje o njihovoj ponudi kako biste bili sigurni da ste za sebe odabrali onaj najbolji. Reputacija poslovne škole, snaga poslovne i alumni mreže, akreditacija programa i vrhunski predavači kriteriji su koji jamče kvalitetu MBA programa.


Pročitajte više: Pitate se kako žene u biznisu sklapaju poslove? Evo kako!


Podrška ženama u biznisu

COTRUGLI Business School profilirala se kao najprogresivnija poslovna škola u jugoistočnoj Europi. Okosnicu njene ponude čine MBA programi koji predstavljaju svjetski standard poslovne edukacije.

MBA program na COTRUGLI poslovnoj školi završile su istaknute članice hrvatske poslovne zajednice. Škola prepoznaje važnost zastupljenosti žena na svim organizacijskim nivoima i njihovog doprinosa u ostvarenju kompanijskih ciljeva. U COTRUGLIJU ističu kako su predani misiji da u svojim MBA programima povećaju broj polaznica kako bi:

  • Osigurali zastupljenost poslovnih perspektiva žena
  • Omogućili svojim polaznicama lakši prelazak na najviše menadžerske pozicije
  • Promovirali i podržali žensku poslovnu zajednicu

S ciljem pružanja podrške ženama s izvanrednim profesionalnim dostignućima i osobnom izvrsnošću, COTRUGLI nudi posebnu upisnu pogodnost članicama Women in Adria koje zadovolje upisne kriterije.

OD 1. LISTOPADA DO 1. PROSINCA 2021. ČLANICE OSTVARUJU 30% POPUSTA NA REGULARNU ŠKOLARINU!

Vodeća poslovna škola u regiji

Idealan rezultat pohađanja MBA programa je profesionalna transformacija polaznica kroz razumijevanje poslovanja na globalnoj razini, unaprjeđenje liderskih kompetencija i osnažen networking. Kao centralno mjesto za poslovna znanja, iskustva, najbolje prakse i umrežavanje, COTRUGLI Alumni zajednica broji više od 2300 polaznika što je čini najvećom poslovnom mrežom u JI Europi.


Pročitajte više: Kako se točno muškarci i žene u biznisu nadopunjuju?


Ključni benefiti:

  • Praktična i primjenjiva znanja za izazove i prilike u poslovnom svijetu
  • Svjetski priznati predavači s bogatim akademskim i konzultantskim iskustvom
  • Izvrstan međunarodni networking unutar mreže visokopozicioniranih pojedinaca iz vodećih kompanija
  • Kvaliteta programa koju potvrđuje međunarodna akreditacija AMBA-e (Association of MBA’s), kojom se može pohvaliti samo 2% poslovnih škola u svijetu
  • Program vremenski prilagođen obavezama menadžerica i ambicioznih poslovnih žena

Detalji i prijava

Za detalje se javite na:

Na linku pročitajte iskustva naših članica koje su završile neki od COTRUGLI Business School programa.

VAŽNO: prilikom prijave potrebno je osobno donijeti ili mailom poslati presliku članske iskaznice.

Ukoliko nam se želite pridružiti, više informacija se nalazi u našem Članskom programu Women in Adria na linku.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -