My Luxoria Journal jedinstven je dnevnik turističkih zbivanja iz Dalmacije koji promovira Hrvatsku i omogućava besplatno predstavljanje usluga domaćih turističkih subjekata

Šibenska agencija My Luxoria na svojoj je web stranici pokrenula dnevnik turističkih zbivanja i usluga iz područja Dalmacije. Cilj ovog projekta upoznati je sve potencijalne goste i one koji dolaze u Hrvatsku što mogu posjetiti, gdje pojesti, na koji izlet otići i što doživjeti tijekom svog boravka u Dalmaciji.

Lokalno prepoznat projekt

Agencija My Luxoria u svojoj ponudi ima više od 120 villa s bazenima koje su smještene na području Dalmacije, a stručni tim agencije prema svakom gostu ima individualan pristup. Cilj je ove agencije da svaki gost doživi Dalmaciju u izvornom duhu, a to je prenijela i na ovaj poseban projekt. Povodom lansiranja stranice popričali smo s idejnom začetnicom Ankicom Ćaletom koja nam je otkrila kako je sve započelo.

„Ideja se rodila još prošle godine kada smo shvatili da gosti prilikom odluke o izboru ville s bazenom razmatraju destinaciju i planiraju što će tamo raditi 7 ili 14 dana. Ako nemaju aktivnosti u blizini ville tijekom svog boravka, tada zaobilaze tu villu i traže sličnu, ali s boljom destinacijskom ponudom koja uključuje bolju gastronomsku ponudu, atrakcije i aktivnosti za djecu i odrasle te kulturna zbivanja i slično.“

promocija hrvatskog turizma
Ankica Ćaleta

Novi postovi na ovom dnevniku objavljuju se svaki dan na dva strana jezika, a blog ima plaćenu promociju u cijeloj Europi putem društvenih mreža.

„Gosti zaista čitaju novosti i zadovoljni smo reakcijama. Svaku temu dodatno reklamiramo putem društvenih mreža, a podržali su nas i oni o kojima pišemo, pa s ponosom share-aju postove na svojim FB stranicama“, ističe.

Osigurajte vidljivost

Osim gostiju, ovaj hvalevrijedan projekt prepoznala je i Turistička zajednica županije, koja ga je s oduševljenjem podržala.

„Turističkoj zajednici županije u interesu je da se ključni igrači na turističkoj sceni povezuju jer na taj način promocija i poruka destinacije postaje snažnija. U Turističkoj zajednici često su naglašavali kako postoje brojni ponuđači turističkih atrakcija koji su “neprimjetni”. To su ljudi koji odlično rade svoj posao, ali su nedovoljno prisutni na internetu i zbog toga su današnjim gostima “nevidljivi”. Tu smo se pojavili mi s idejom da baš takve, uz pomoć TZ-a, pronađemo i o njima pišemo.“

promocija hrvatskog turizma

Iako su dosadašnjim rezultatima iznimno zadovoljni, ovo je tek početak. Što slijedi?

„Ovo je prva faza projekta u kojoj nastojimo obuhvatiti veliki broj ponuđača turističkih doživljaja. Sljedeća faza uključuje ostvarivanje partnerskog odnosa s dijelom ponuđača koji bi omogućili My Luxoria gostima određene popuste na svoje usluge. To će zahtijevati puno pregovora u narednom razdoblju, baš kao i puno truda oko razrade detalja“, naglašava Ankica.

Ako ste ponuđač posebnih doživljaja ili gastronomske ponude, organizatori izleta i iznajmljivači brodova ili automobila, ne propustite priliku i budite dio jedinstvene priče!

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

eu fondovi ženski posao

Zašto su EU fondovi uglavnom ženski posao?

Ravnopravnost postaje stvarnost, muškarci preuzimaju naša standardna ženska zanimanja, više ne možeš naći poštenu debeljačku kuharicu ili su sve fit i...