My Luxoria Journal jedinstven je dnevnik turističkih zbivanja iz Dalmacije koji promovira Hrvatsku i omogućava besplatno predstavljanje usluga domaćih turističkih subjekata

Šibenska agencija My Luxoria na svojoj je web stranici pokrenula dnevnik turističkih zbivanja i usluga iz područja Dalmacije. Cilj ovog projekta upoznati je sve potencijalne goste i one koji dolaze u Hrvatsku što mogu posjetiti, gdje pojesti, na koji izlet otići i što doživjeti tijekom svog boravka u Dalmaciji.

Lokalno prepoznat projekt

Agencija My Luxoria u svojoj ponudi ima više od 120 villa s bazenima koje su smještene na području Dalmacije, a stručni tim agencije prema svakom gostu ima individualan pristup. Cilj je ove agencije da svaki gost doživi Dalmaciju u izvornom duhu, a to je prenijela i na ovaj poseban projekt. Povodom lansiranja stranice popričali smo s idejnom začetnicom Ankicom Ćaletom koja nam je otkrila kako je sve započelo.

„Ideja se rodila još prošle godine kada smo shvatili da gosti prilikom odluke o izboru ville s bazenom razmatraju destinaciju i planiraju što će tamo raditi 7 ili 14 dana. Ako nemaju aktivnosti u blizini ville tijekom svog boravka, tada zaobilaze tu villu i traže sličnu, ali s boljom destinacijskom ponudom koja uključuje bolju gastronomsku ponudu, atrakcije i aktivnosti za djecu i odrasle te kulturna zbivanja i slično.“

promocija hrvatskog turizma
Ankica Ćaleta

Novi postovi na ovom dnevniku objavljuju se svaki dan na dva strana jezika, a blog ima plaćenu promociju u cijeloj Europi putem društvenih mreža.

„Gosti zaista čitaju novosti i zadovoljni smo reakcijama. Svaku temu dodatno reklamiramo putem društvenih mreža, a podržali su nas i oni o kojima pišemo, pa s ponosom share-aju postove na svojim FB stranicama“, ističe.

Osigurajte vidljivost

Osim gostiju, ovaj hvalevrijedan projekt prepoznala je i Turistička zajednica županije, koja ga je s oduševljenjem podržala.

„Turističkoj zajednici županije u interesu je da se ključni igrači na turističkoj sceni povezuju jer na taj način promocija i poruka destinacije postaje snažnija. U Turističkoj zajednici često su naglašavali kako postoje brojni ponuđači turističkih atrakcija koji su “neprimjetni”. To su ljudi koji odlično rade svoj posao, ali su nedovoljno prisutni na internetu i zbog toga su današnjim gostima “nevidljivi”. Tu smo se pojavili mi s idejom da baš takve, uz pomoć TZ-a, pronađemo i o njima pišemo.“

promocija hrvatskog turizma

Iako su dosadašnjim rezultatima iznimno zadovoljni, ovo je tek početak. Što slijedi?

„Ovo je prva faza projekta u kojoj nastojimo obuhvatiti veliki broj ponuđača turističkih doživljaja. Sljedeća faza uključuje ostvarivanje partnerskog odnosa s dijelom ponuđača koji bi omogućili My Luxoria gostima određene popuste na svoje usluge. To će zahtijevati puno pregovora u narednom razdoblju, baš kao i puno truda oko razrade detalja“, naglašava Ankica.

Ako ste ponuđač posebnih doživljaja ili gastronomske ponude, organizatori izleta i iznajmljivači brodova ili automobila, ne propustite priliku i budite dio jedinstvene priče!

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kvote za upravne odbore

Europski parlament službeno uveo kvote za upravne odbore u tvrtke

Prema novoj odluci Europskog parlamenta, veće tvrtke u Europskoj uniji morat će povećati prisutnost mane zastupljenog spola, u ovom slučaju žena,...