Sanja Ančić Ćurković nova direktorica i voditeljica ESG-a u Provectus Capital Partners (PCP)

Provectus Capital Partners (PCP), investicijsko društvo usmjereno na tržišta jugoistočne Europe, nastavilo je osnaživati svoj upravljački tim. Najnovija članica tima je Sanja Ančić Ćurković, direktorica i voditeljica okolišnog, društvenog i korporativnog upravljanja (ESG).

Dvije diplome i prestižni MBA

Sanja Ančić Ćurković je u PCP došla iz McKinsey & Company, gdje je radila kao menadžment konzultant na raznim strateškim i operativnim projektima primarno u zdravstvenoj industriji, u kojoj je i radila prije dolaska u McKinsey & Company.

Ančić Ćurković ima dvostruku diplomu Sveučilišta u Zagrebu, Farmaceutskog-biokemijskog fakulteta te specijalističkog studija poslovne ekonomije, a MBA program je završila na prestižnoj ESADE poslovnoj školi u Barceloni.


Pročitajte više: Žene u održivosti složne: ‘U eri problema, budite rješenje’


Investirali više od 100 milijuna eura

 „Ponosni smo da je Sanja odabrala PCP za nastavak svoje karijere i da će njezino znanje i iskustvo biti značajan doprinos PCP timu i u korist svih naših dionika“, naglasio je Igor Čičak, predsjednik Uprave i glavni partner PCP-a.

PCP je putem fonda ASEF (Adriatic Structured Equity Fund) do sada investirao više od 100 milijuna eura u domaće kompanije i kompanije u susjednoj Sloveniji.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -