Ljetna akcija u Studiju PLANK za neograničeno vježbanje na reformerima – samo u lipnju!

Vježbajte cijeli mjesec na reformerima neograničeno za 1500 kn.
Iskoristite vruću, ljetnu ponudu da vježbate neograničeno i ovim zadnjim trzajem pred ljeto učinite nemoguće, a svoje mogućnosti pomaknite do neograničenog treniranja. Akcija vrijedi za stare i nove članove, za plaćanje u periodu od 23. do 27.5. te korištenje u lipnju.

A što je reformer?

Reformer je Pilates sprava kojom se najbrže postižu vidljivi rezultati. Jedan trening na
reformeru vrijedi kao tri Pilates treninga, dok se rezultati treninga osjećaju unutar prva dva tjedna treninga, a vidljivost istih dostupna je unutar prvih mjesec dana redovitog vježbanja.

Reformer je sprava iz Prvog svjetskog rata koju je izumio Joseph Pilates kroz bolnički krevet kako bi liječio atrofirane mišiće vojnika u bolnici. Danas se reformer koristi u
postrehabilitacijske, rekreativne, ali i svrhe sportske pripreme. Najbolji je odabir treninga za sve koji su spremni zaljubiti se u način vježbanja na kojem će se zadržati cijeli život.


Inovativna vrsta treninga koji tek čeka na svoj vrhunac u Hrvatskoj. Na ovoj najpopularnijoj spravi za pilates može se izvoditi preko 500 vježbi. Uz pomoć različitih opterećenja na oprugama može postići zavidna mišićna masa, a samim time povećati opseg pokreta između zglobova i mišića uz pojačanu fleksibilnost.

Studio PLANK by Patricia Ćurković Rogić smjestio se na zagrebačkoj Trešnjevci, a posluje posljednje četiri godine. Do sada se PLANK razvijao u smjeru Pilates studija koji je nudio više vrsta grupnih i individualnih treninga. Nakon pandemije vlasnica je odlučila usmjeriti poslovanje na poluindividualne treninge na Pilates spravama – reformerima.


Pročitajte više: Patricia Ćurković Rogić: “Ako se više posvetim poslu, ne znači da sam loša mama. Ako se više posvetim djetetu, ne znači da sam loša trenerica!”


Rezultat treninga se vrlo brzo vidi

Trenutno u PLANKU mogu vježbati maksimalno četiri osobe na satu, trenerice su usmjerene na klijente i posvećuju im se tijekom cijelog treninga, ispravljajući ih, mijenjajući opruge odnosno opterećenje te usmjeravajući disanje. Vježbači vrlo brzo vide i osjete razliku, a jednom kad probaju reformer zaljube se u tu vrstu treninga te im dugoročno ostaju vjerni.


Informacije o terminima te redovnim cijenama možete pronaći ovdje. Upoznajte se s nama i na Instagramu.
Iskoristite akciju i saznajte više na 091/2206105

Pripremljeno u suradnji s Patricijom Ćurković Rogić

Foto: Patricia Ćurković Rogić privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -