Francuska kozmetička kuća NovExpert u Wespa Space-u predstavlja novo ruho Booster seruma s hijaluronskom kiselinom te novosti iz linije s 5 omega

“Pitaju nas zašto smo mijenjali proizvod koji već ima zvjezdani status? Zato što smo hrabri!” ističu oni.

Željeli smo iskoristiti sve pozitivne učinke Novexpert hijaluronske kiseline jer novi booster serum sada ima 2x veću količinu hijaluronske kiseline, točnije 3,2 % čiste hijaluronske kiseline nalazi se u samo jednoj bočici, što je ekvivalent 40 injekcija hijalurona:

· Hidratacija

· Učinak popunjavanja

· Smanjivanje bora

· Regeneracija

Serum koji ima trenutačno i dugotrajno djelovanje na bore

Već poznata vijest je da Novexpert hijaluronska kiselina ima 4 različite veličine čestica tj. molekularne mase hijaluronske kiseline, ali novost je da Booster sada djeluje dvostruko na bore zahvaljujući puno većoj količini hijaluronske kiseline male molekularne mase. Zašto imamo više čestica manje molekularne mase? Jer je upravo hijaluronska kiselina male molekularne mase odgovorna za smanjenje bora. Zato smo iskoristili znanost te kreirali serum koji ima trenutačno i dugotrajno djelovanje na bore.

Ono što je novo je djelovanje na bore u prvih 5 minuta i trenutačno popunjavanje i dugotrajni učinak djelovanja na bore (do 28 dana).

Rezultati učinka na koži je nevjerojatan. Nakon samo jednog korištenja koža je površinski zaglađenija i popunjenija. Nakon dugotrajnog korištenja bore su smanjene, koža je zategnutija i čvršća, sinteza našeg vlastitog kolagena i hijalurona je povećana za 31%.


Pročitajte više: NovExpert predstavio novi proizvod za kožu!


Novosti iz linije s 5 Omega

Omege su jako važne za našu kožu. Nezdrav način života i starenje organizma dovode do smanjenja količine omega u našoj koži, što pak dovodi do suhe, osjetljive i reaktivne kože sklone dermatitisima (atopija, psorijaza…). Zato smo osmislili jedinstveni tretman za njegu kože koji sadrži SVE omege u samo jednoj tubici:

· Omega 3 iz ulja Inca Inchi moćan su “booster” koji obnavlja stanice kože

· Omega 5 dobivena iz ulja sjemenki nara, prepoznata je po svojim antioksidativnim svojstvima

· Omega 7 nalazi se u ulju pasjeg trna, sadrži jedinstvenu količinu vitamina A, C i E

· Omege 6 i 9 s hranjivim svojstvima dolaze iz ulja jojobe, marule, suncokreta i sezama


Pročitajte više: Vrijeme je za zimski skincare! Donosimo 9 savjeta za borbu protiv suhe kože


Jesu li omege namijenjene isključivo suhoj koži?

Ne, ova konstatacija ne može biti dalje od istine. One imaju pozitivan učinak na prevenciju starenja, regeneraciju i smirenje kože. Sve benefite omega zato smo stopili u naša dva nova proizvoda iz omega linije.

Bogata krema s omegama i Extra bogata krema s omegama, namijenjene dehidriranoj koži, imaju fiziološko i biološko djelovanje na kožu. Hidratiziraju i štite kožu, djeluju umirujuće, regenerirajuće, anti age te dubinski njeguju kožu.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

fizkalna terapija

Zdravlje mišićno-koštanog sustava tijela = kvaliteta života

Moje ime je Marina Kovačević. Osnivačica sam zdravstvene djelatnosti za fizikalnu terapiju koja je nastala kao rezultat dugogodišnjeg obrazovanja, iskustva, izvrsnosti...
- Advertisment -