Riječanke Dan žena provele vrhunskim eventom u režiji 4looka i Stiluete

Dan žena uz 4look i Stiluetu događanje je koje je jučer okupilo 150 uzvanika koji su uživali u nesvakidašnjem programu i brojnim sadržajima koje su organizatori pripremili.

Dan žena u Rijeci

Višemjesečne pripreme rezultirale su predstavljanjem tri blogerice koje su mlade i inspirativne žene te su se odlučile na promjene boje kose nadahnute prekrasnim bocama Bottega pjenušaca.

Tena Ćorić, Anita Dundović i Stella Mešić zasjale u novom looku za koji se pobrinuo 4look tim uz pomoć Kemon profesionalnih proizvoda za kosu, La Vetrina i optika Vid iz Rijeke. Djevojke nisu krile zadovoljstvo, istaknule su profesionalnost i ugodu cijelog tima te naglasile kako svima preporučuju da se odvaže na promjenu.

Dani žena u Rijeci

Uz partnere večeri, Bottega pjenušce i Ebba’s Cuisine svi gosti su uživali u finim kapljicama i slatkim delicijama, savršenom spoju ugode, a kako bi svi otišli još sretniji i zadovoljniji 4look se pobrinuo nagradivši goste vrijednim darovima frizerskih i kozmetičkih usluga u salonu, kao i poklon paketima koje su omogućili Bottega Gold prosecco i Acca Kappa, vrhunski talijanski  brand  niche parfema!

Vrijedne darove pripremili su i riječki centar Nomas Vello koji je dijelom poznate španjolske franšize te ima u svojoj liniji proizvode i usluge od kojih je najpopularnija fotoepilacija – trajna depilacija  koju su u Rijeci prepoznale žene, ali i muškarci. Proljeće je pred vratima, sad je idealno vrijeme!

Dan žena u Rijeci

Poznati brand Catrice bio je dijelom Stilueta cornera te je vrhunska šminka privukla brojne znatiželjne poglede, a pet poklon paketa otišlo je u prave ruke.

Stilueta corner privukao je veliku pažnju i zahvaljujući suradnji s Mašnicom, predstavljen je planer za Sretnu ženu koji sadrži brojne novitete i usudimo se naglasiti kako je višedimenzionalan o čemu ćemo sve otkriti jako brzo! Planer je to koji motivira i inspirira, podsjeća na ljepotu života, snagu ljubavi i prijateljstva i snagu žene koju svaka od nas nosi u sebi.

Dan žena u Rijeci

Porsche Inter Auto simbol je klase i kvalitete, brand koji oduševljava profesionalnim i toplim pristupom poznat i priznat diljem Hrvatske, prepoznao je projekt te se priključio gradskim automobilom koji se savršeno uklopio u viziju gradskog izlaska naše tri blogerice te je bio savršen galantan zavodljiv partner našeg sessiona koji otkrivamo uskoro.

Gospodin Saša Bukal iz riječkog Porsche Inter Auta izvukao je sretnu dobitnicu koja će za vikend s frendicama dobiti na raspolaganje savršen Audi. Fotografija reakcije govori tisuću riječi, djevojke nisu krile suze, sreću i zadovoljstvo i obećale su nam dati priliku da ih otpratimo i popratimo na Stilueti!

Uz latice ruža, Bottega kapljice čistog užitka, odličnu atmosferu, sreća se osjetila u svakom kutku ove riječke beauty oaze. Predstavljena je kampanja koju smo snimili te cijeli proces priprema kojemu je najljepša kruna svega svakako bila večer za pamćenje u srcu Rijeke koju su jučer rado pohodili gosti iz Istre, otoka i Zagreba!

Foto: Stilueta

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

konferencija za žene u sportu

Dolazi naša prva Konferencija za žene u sportu – Upoznajte govornice

Sport je još jedna industrija u kojoj dominiraju muškarci, a o temi potplaćenosti sportašica mnogo se priča. Sportašice i ženska sportska...
- Advertisment -