Riječka modna revija koju je lako voljeti!

Na Trsatskoj je gradini, pod pokroviteljstvom Dr. Vivian’s Anti Aging seruma, održano šesto izdanje modne manifestacije CITY 45 20, koja u imenu nosi početke koordinata Grada Rijeke.

Spoj umjetnosti i tradicije

U priči koja spaja modu, ljepotu, umjetnost i tradiciju, posjetitelji su imali priliku vidjeti posebnu haljinu Radojke Simičević iz Vivien mode. Ona je, uz Swarovski nakit i cvjetnu dekoraciju Christine Canci savršeno utjelovila temu “Karolina Riječka danas“ te priredila povratak u prošlost na najljepši mogući način.

U uvodnom je dijelu goste pozdravila doktorica Vivian Jurković čiji je hidratizirajući serum bio prvi korak u svim pripremama modela, a vole ga i žene i muškarci.

Revija je otvorena brendom Lusso Couture vlasnice Linde Lukežić na gornjoj etaži Gradine, dok je na donjoj etaži svoj prepoznatljiv stil na modne kreacije aplicirala umjetnica Mirna Sišul. Uslijedile su Hunić Design Sisters koje su predstavile i dvije matching kombinacije za majke i kćeri, kao i Trgovačko-tekstilna škola iz Rijeke koja je u svom izlasku imala i iznenađenje – haljinu izrađenu od pašte riječkog branda Paštaria.

Sally atelier predstavio je kolekciju imena Trsatske vile, dok je brand Anima M. u izboru boja i dizajna slavio ljepotu života.

Pista s najljepšim pogledom ugostila je i Nikolinu Ljubičić, vlasnicu nove riječke modne agencije N Model, a modnu završnicu imali su Ti me ami Flower fashion design i Profound Apparel Andree Anić, riječke buntovnice koju vole žene svih generacija!

Tina Vukov i David Baumgartner očarali su prisutne svojim izvedbama, a posebno je emotivno bilo uz skladbu “Najdraža Rijeko”. Sara Šarson i plesačice dodatno su podignule užarenu atmosferu svojim plesom.

Događaj visoke kvalitete

Službena je auto kuća manifestacije Porsche Inter Auto Rijeka, a ove je ove godine predstavila dva Seat automobila koji prate stav i emociju manifestacije. Novexpert je predstavio svoje kvalitetne beauty proizvode. Manifestaciju od prve godine prate i pokrovitelji kao što je riječki ZTC te Karla što je najbolji pokazatelj da je kvaliteta na visokom nivou.

Za izgled modela pobrinuo se Studio Kate i tim Ive Berišić uz Dr. Vivians Anti Aging serum i Avon novitete. Posjetitelji su uživali uz Auru, službeno piće večeri kao i nastavku druženja uz Light Transformation Gradina event.

Foto: Josip Čekada, Ivor Mažar

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više