Simpice iz Hrvatskog Telekoma odnijele prvo mjesto na trećem turniru za žene u biznisu

Pobjednice trećeg izdanja malonogometnog turnira za žene u biznisu su ekipa Simpice iz Hrvatskog Telekoma nakon što su u finalnom okršaju pobijedile ekipu iz M SAN-a, prošlogodišnje finalistice, s 1:0. Jedan gol je također bio dovoljan ekipi iz FINE za treće mjesto koje su bile bolje od ekipe iz tvrtke Poslovna inteligencija.

Najbolji strijelac turnira je bila Tomislava Matijević iz pobjedničke ekipe Simpice koja je šest puta tresla suparničku mrežu.

11 ženskih ekipa borilo se za nogometnu titulu

Nakon što je tvrtka CROZ uspješno organizirala prva dva malonogometna turnira za žene u IT-u, ove godine je loptu preuzela mreža za žene u biznisu Women In Adria, dok je CROZ preuzeo ulogu glavnog pokrovitelja uz Kaufland, M San i IN2. Još je jedna novost ovogodišnjeg izdanja da su prijave bile otvorene i za ženske ekipe koje nisu iz svijeta IT-a.

Turnir se održao jučer, 29. listopada, na velesajmu u Nogometnom centru Šalata, a za titulu su se borile ekipe iz sljedećih tvrtki: Crowe Horwath, CROZ, Fina, HT, IBM, IN2, Infotehna, King/Women in Adria, MSAN, Pliva te Poslovna inteligencija. Pobjedničke ekipe su osvojile i vrijedne nagrade brončanih sponzora Schwarzkopf, Nestle i Olival.

Simpice_igra

“Drago nam je što su ove godine interes pokazale i ekipe koje nisu iz IT-a te da se ideja koja je nastala sasvim slučajno, razvila i raste. Iako je turnir natjecateljskog karaktera, glavni cilj mu je zabava i druženje”, izjavila je Vedrana Miholić, direktorica prodaje tvrtke CROZ.

Nakon uzbudljivog turnira koji je trajao od popodnevnih sati pa sve do 20 sati, sudionice i gledatelji su se opustili uz ples i glazbu na tulumu organiziranom u sklopu NC Šalata.

Simpice_sve_natjecateljice

Izvor i foto: Media Val

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više