Smanjite troškove i unaprijedite poslovanje uz InstantOffice virtualne urede

Protekla godina bila je prijelomna za žene na svjetskoj poslovnoj sceni, neovisno o tome radi li se o preuzimanju rukovodećih pozicija u velikim tvrkama ili o osnivanju vlastitih start up projekata.

No u Hrvatskoj se još uvijek mali broj žena odlučuje samostalno realizirati svoje poslovne planove. To nije začuđujuće kad nam je poznata visina troškova za pokretanja vlastite tvrtke, najma uredskog prostora ili troškova održavanja i čišćenja. Pritom je uspješan balans između poslovnog i obiteljskog života dodatan izazov koji se postavlja pred žene poduzetnice.

Kućni ured uz adresu tvrtke na prestižnoj poslovnoj lokaciji

Pokretanje kućnog ureda je u tom slučaju najbolje rješenje, a najam virtualnog ureda je neophodna alternativa kada želite izbjeći komplikacije prijavljivanja sjedišta tvrtke na privatnoj adresi ili nenajavljene posjete klijenata u svako doba dana.

Kako bismo zadovoljili sve potrebe tržišta, na adresi Radnička cesta 80, u Zagrebtoweru, razvili smo projekt InstantOffice. Radi se o konceptu koji omogućuje fleksibilan najam uredskog prostora, kao i najam poslovne adrese za Vašu tvrtku te ostalih usluga koje se nalaze u sklopu paketa virtualnih ureda.

Virtualni uredi su se pokazali kao idealan izbor za start up tvrtke koje nemaju potrebu za stalnim uredom, ali žele ozbiljnu poslovnu adresu i imidž kojim će privući nove klijente. Iako ćete i dalje raditi iz udobnosti vlastitog doma, Vaši klijenti će imati više povjerenja u tvrtku koja posluje u srcu zagrebačke poslovne zone.

Mjesto za sastanke koje će impresionirati klijente i poslovne partnere

Na prestižnoj lokaciji, u neboderu Zagrebtowera, na raspolaganju Vam je prostor za održavanje sastanaka ili prezentacija s Vašim klijentima. Stoga slobodno iskoristite naše tri dvorane za sve vrste poslovnih komunikacija, pogotovo jer smo GRATIS sate najma uključili u pojedine pakete virtualnih ureda. Na raspolaganju Vam je i naša samoposlužna kuhinja te lounge prostor za opuštene razgovore.

Smanjite obaveze uz uslugu poslovne tajnice

InstantOffice će pratiti Vaš poslovni put u stopu te ćemo se rado pobrinuti za Vašu poštu i pozive, kao i za sve ostale administrativne poslove koji će Vam olakšati da se usredotočite na razvoj svog poslovanja.

Kako bismo pridonjeli Vašem poslovnom napretku, u InstantOfficeu smo za članice Women in Adria osigurali dodatne pogodnosti:

  • 2 mjeseca gratis usluge pri sklapanju godišnjeg ugovora za bilo koji paket virtualnog ureda
  • 30% popusta na sve cijene najma dvorana za sastanke

Odabirom InstantOffice virtualnog ureda izbjegnite komplikacije oko prijavljivanja najma na privatnoj adresi, procijenite potrebe vlastitog poslovanja i izbacite sve nepotrebne troškove.

Započnite s poslovanjem na pravom mjestu, uz što manje početnih prepreka i uz partnera koji Vas pokreće prema uspjehu.

Foto: InstantOffice

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...