Otvorene prijave na Startup inkubator Algebra LAB-a

Ako imate super poslovnu ideju za pokretanje svog biznisa, ohrabrite se i prijavite na Algebra LAB startup inkubator, jer najbolje prijave mogu dobiti čak 10.000 eura! U program ulaze najbolje prijave, a za korisnike programa sav je sadržaj besplatan.

Mentori Algebra LAB-a do danas su radili na inkubaciji 11 generacija timova, odnosno više od 80 poduzetnika i poduzetnica početnika. Nakon završetka programa njih čak 54 pokrenulo je vlastite tvrtke i aktivni su i danas. Iz prošlogodišnje generacije svakako moramo spomenuti cure iz tima PP koje koriste 3D modeliranje u proizvodnji modnih dodataka namijenjenih mladim, urbanim ženama, u spoju inovacije i tradicije. Cure upravo završavaju svoju prvu liniju proizvoda koju jedva čekamo vidjeti!

startup inkubator

Povezano: 3 najčešće postavljana pitanja o kontrolingu

Inkubacijski program Algebra LAB-a traje 4 mjeseci. Timovi zajedno s mentorima razrađuju svoju poslovnu strategiju, prototip usluge ili proizvoda i istraživanje tržišta. Također im se, kroz networking, pomaže rješavati probleme uz pomoć kolega iz zajednice.

Prijaviti se mogu poslovne ideje iz raznih industrija i područja, ne samo iz informatičke branše, ali je važno da u realizaciji te poslovne ideje bude na neki način korištena napredna digitalna tehnologija. Startup inkubator ove godine ima jednu novost – suradnju s najvećom hrvatskom kompanijom INOM i Fil Rouge Capitalom. INA će timovima biti dodatna platforma za lakši pristup tržištu jer će startupi moći koristiti ININE prodajne kanale, dok je Fil Rouge Capital investicijski fond koji ulaže u najbolje startup ideje od 10.000 do 50.000 €.

startup inkubator

Prijavnicu možete ispuniti ovdje do 30. rujna. Prijavite se, postanite dijelom startup svijeta, i budite još jedna uspješna ženska poduzetnička priča.

Foto: Algebra LAB

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -