Ovaj stroj za glačanje olakšat će život svima sa poslovnim dress codeom

Svi znamo što za žene znači formalan dress code. On podrazumijeva košulju, haljinu, suknju, sako ili odijelo s hlačama. Sve navedene odjevne predmete, naravno, možemo prati i glačati kod kuće, ukoliko imamo dovoljno vremena i odgovarajuće uređaje za glačanje. Čak i ako imamo vrlo dobra kućna glačala, izgled odjeće koja zahtijeva posebnu pažnju bit će prihvatljiv, ali ne i savršen.

Upravo zbog potreba poslovnjaka i osoba sa svakodnevnim formalnim dress codeom, nastali su takozvani finisher uređaji za završno glačanje robe. DUOX LAUNDRY SERVICE, koji vrlo uspješno vodi naša članica Oksana Goljevački, ima upravo finisher talijanske marke “Pony”, koja je poznata po izuzetno kvalitetnim strojevima.

Glačanje parom iznutra

Ovaj uređaj se primjenjuje kad je bazično glačanje već obavljeno, točnije, kad su vrat, manžete i rubovi ručno izglačani. Tada se, uzmimo za primjer košulju, ona stavlja na lutku i glača se parom iznutra kako bi se tkanina savršeno izglačala. Nakon toga se košulja suši hladnim zrakom.

Ako imate i najkvalitetnije pamučne košulje, one će se s jedne strane odlično izglačati, a s druge izgužvati. U takvim slučajevima finisher spašava situaciju. Uređaj može bez poteškoća izglačati bilo koji gornji dio – sako, kratki kaput, kutu, haljinu, košulju i sl. Čak se i neke tkanine od sintetskih materijala koji se ne smiju glačati na visokoj temperaturi lako glačaju na finisher uređaju.

Ukoliko imate neki odjevni komad koji možete uništiti vrućom peglom i koji vam zbog toga predstavlja problem i ne znate kako ga održavati, DUOX LAUNDRY SERVICE praonica i peglaonica će se pobrinuti za njega u svega par minuta.

Full service u centru grada

Važno je napomenuti kako DUOX LAUNDRY SERVICE nema uslugu suhog, odnosno kemijskog čišćenja, već samo usluge vlažnog čišćenja ili pranja. Uz pranje i sušenje, možete odabrati i uslugu glačanja, koja može biti ručna ili na finisheru, ovisno o potrebama i tipu tkanine. Ukoliko vam nije potrebno pranje odjeće, svoje odjevne komade možete donijeti i samo na glačanje.

S obzirom da se DUOX LAUNDRY SERVICE nalazi na Ilici u neposrednoj blizini tramvajske stanice, možete ostaviti svoje stvari prije posla i u povratku doći po čiste i izglačane te tako uštedjeti i vrijeme i novac jer nećete morati odlaziti na drugi kraj grada u potrazi za idealnom uslugom.

Foto: Screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više