Svjetleće reklame ili kako osigurati vidljivost poslovnog prostora

Svi dobro znaju da reklame često predstavljaju najučinkovitiji način komunikacije između potencijalnih kupaca i prodavača, odnosno poduzetnika. Jedna od vrsta vanjskog oglašavanja je i upotreba svjetlećih reklama, alata koji garantira veću primijećenost, a tako i bolje poslovne rezultate.

Istaknite se

Ne postoji industrija u kojoj nisu potrebne (ili barem preporučljive) reklame. Svjetleće reklame idealan su izbor za potrebe otvaranja novog poslovnog prostora, preseljenja u novi objekt ili jednostavno kad je nešto potrebno posebice istaknuti.

svjetleće reklame

Zbog svoje vidljivosti u mraku, odlične su za vanjske prostore u kojima postoji velika cirkulacija ljudi. Svjetleće reklame najbolje je postaviti na sam poslovni prostor kako bi se jasnije označio, a ukoliko se radi o reklamama na zgradama (što su najčešće cerade osvijetljene reflektorima), svakako je poželjno da su na vidljivim lokacijama i lokacijama uz prometnice.

Takve se pozicije najčešće koriste u svrhu smjerokaza, a postoje i svjetleći okviri koji su pogodni za izmjenjivanje plakata. Oni se mogu koristiti na ulazu u objekt kako bi pomogli pri isticanju željene ponude ili akcijskog proizvoda.

Odabir najboljeg rješenja

Najčešće vrste svjetlećih reklama su 3D slova, jednostrane i obostrane lightbox svjetleće reklame, panaflex reklame, ali i totemi, gdje to pozicija poslovnog prostora dozvoljava. Vrsta reklame koja se predlaže kupcu nije određena pojedinom branšom, već najčešće pozicijom koja je raspoloživa za postavljanje reklame.

Svjetleće reklame prema dogovoru se izrađuju u raznim dimenzijama i oblicima. Kvalitetno kućište tako može biti izrađeno od specijalnog eloksiranog alu ili PVC profila, dok se za lice reklame koristi pleksiglas ili Lexan. Osvjetljenje reklame rješava se LED modulima, neonskim lampama ili njihovom kombinacijom.

Pametno ulaganje

Korištenjem svjetlećih reklama osigurajte pozitivan pomak u poslovanju, posebno u slučajevima otvaranja poslovnog prostora, preseljenja ili lokacije u teže dostupnim ili pretrpanim dijelovima grada u kojima se kupcu teško snaći.

Vanjsko fizičko oglašavanje jedno je od najučinkovitijih vrsta promocije, iskoristite ga!

Sve Wia članice ostvaruju 10 posto popusta na usluge D-colora

Foto: Unsplash, D-color

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

vlasnica Euronautic

Kako je Katarina 107 smjena gostiju pretvorila u sasvim običan radni...

U tvrtku je došla kao recepcionarka, a sada je vlasnica i direktorica. Možda zvuči nevjerojatno, no to je karijerni put Katarine...