Beograđanka izumila tajice protiv celulita – Women in Adria

Jeste li ikada došli razmišljali o nekom proizvodu koji bi vam baš dobro došao, ali ga nažalost nema na tržištu? Ako jeste, niste jedine. Brojni su proizvodi rezultat ideja nastalih ponajprije za vlastite potrebe, a onda su se tek raširili tržištem.

Patentirala cellulite crusher – tajice protiv celulita

Na istu jednu takvu ideju je došla Beograđanka Beba Maksimović, koja je nakon rođenja drugog djeteta imala problema s celulitom. Kako bi se riješila te neželjene napasti s kojom se bori većina žena, osmislila je tajice protiv celulita s ugrađenim drvenim kuglicama. Kako je njen izum pomogao njoj, odlučila ga je patentirati pod nazivom “cellulite crusher” i pokrenuti proizvodnju.

Beba je na početku tajice prodavala u InterSportu, no kako je shvatila da je izumila izvrstan proizvod, odlučila je svoj izum podijeliti sa ženama ciljem svijeta. U studenom prošle godine je otvorila online dućan i od tada narudžbe ne prestaju dolaziti. Reakcija je bila nevjerojatna, pa su o njenom izumu počeli pisati i svjetski mediji, među kojima je i britanski Daily Mail.

“Kada sam rodila drugo dijete, pojavio se problem s celulitom. Razmišljala sam kako da ga se riješim i osmislila ovu masažu s drvenim kuglicama. Kako je meni pomoglo, odlučila sam pokrenuti proizvodnju. I sama sam iznenađena reakcijom svjetskih medija. Mi smo samo napravili skromnu web stranicu, a kontaktirali su nas brojni novinari, ne samo iz Britanije. Potpuno sam bila zatečena kada su mi javili da se tekst o našim tajicama pojavio i u kineskim medijima”, izjavila je Beba Maksimović u intervjuu za Blic.

U tajice je ugrađeno od 1200 do 1600 drvenih kuglica koje masiraju tijelo. Beba preporučuje nošenje tajica 30-60 minuta dnevno tijekom tjelovježbe, ali se mogu nositi i dok sjedite za radnim stolom.

Danas Beba ima radionicu u okolici Beograda u kojoj je zaposlila i dodatne radnice. Kaže da je izrada tajica jako zahtjevna jer se svaka kuglica mora posebno ušiti, a materijale za izradu tajica naručuje uglavnom iz Italije. Svoj proizvod izvozi u čak 28 zemalja, među kojima su i SAD i Kina.

tajice-protiv-celulita-0

Foto: službena stranica Cellulite Crusher

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

frizure za vjenčanja

Frizure za vjenčanja koje su trendi u ovoj sezoni, pogledajte što...

Sezona je vjenčanja i većina mladenki ovih dana traži inspiraciju za nezaboravan styling frizure koji će ispuniti sva njezina očekivanja i...
- Advertisment -