Beograđanka izumila tajice protiv celulita za kojima luduju žene diljem svijeta

Jeste li ikada došli razmišljali o nekom proizvodu koji bi vam baš dobro došao, ali ga nažalost nema na tržištu? Ako jeste, niste jedine. Brojni su proizvodi rezultat ideja nastalih ponajprije za vlastite potrebe, a onda su se tek raširili tržištem.

Patentirala cellulite crusher – tajice protiv celulita

Na istu jednu takvu ideju je došla Beograđanka Beba Maksimović, koja je nakon rođenja drugog djeteta imala problema s celulitom. Kako bi se riješila te neželjene napasti s kojom se bori većina žena, osmislila je tajice protiv celulita s ugrađenim drvenim kuglicama. Kako je njen izum pomogao njoj, odlučila ga je patentirati pod nazivom “cellulite crusher” i pokrenuti proizvodnju.

Beba je na početku tajice prodavala u InterSportu, no kako je shvatila da je izumila izvrstan proizvod, odlučila je svoj izum podijeliti sa ženama ciljem svijeta. U studenom prošle godine je otvorila online dućan i od tada narudžbe ne prestaju dolaziti. Reakcija je bila nevjerojatna, pa su o njenom izumu počeli pisati i svjetski mediji, među kojima je i britanski Daily Mail.

“Kada sam rodila drugo dijete, pojavio se problem s celulitom. Razmišljala sam kako da ga se riješim i osmislila ovu masažu s drvenim kuglicama. Kako je meni pomoglo, odlučila sam pokrenuti proizvodnju. I sama sam iznenađena reakcijom svjetskih medija. Mi smo samo napravili skromnu web stranicu, a kontaktirali su nas brojni novinari, ne samo iz Britanije. Potpuno sam bila zatečena kada su mi javili da se tekst o našim tajicama pojavio i u kineskim medijima”, izjavila je Beba Maksimović u intervjuu za Blic.

U tajice je ugrađeno od 1200 do 1600 drvenih kuglica koje masiraju tijelo. Beba preporučuje nošenje tajica 30-60 minuta dnevno tijekom tjelovježbe, ali se mogu nositi i dok sjedite za radnim stolom.

Danas Beba ima radionicu u okolici Beograda u kojoj je zaposlila i dodatne radnice. Kaže da je izrada tajica jako zahtjevna jer se svaka kuglica mora posebno ušiti, a materijale za izradu tajica naručuje uglavnom iz Italije. Svoj proizvod izvozi u čak 28 zemalja, među kojima su i SAD i Kina.

tajice-protiv-celulita-0

Foto: službena stranica Cellulite Crusher

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Treba li CEO koristiti društvene mreže? „Za pet godina, tvrtke koje...

Ideja korištenja društvenih mreža mnogim korporativnim liderima čini se strana. Čak su i njihovi komunikacijski savjetnici u strahu da će tako...