Tri sjajne predavačice otkrit će nam male tajne velikih žena: Kako biti majka po mjeri djeteta, a ne izgubiti samu sebe na putu

Tradiciju dugu osam godina nastavljamo i u doba novog normalnog. Približava se 17.9. i svima draga Konferencija za mame poduzetnice i sve koje to planiraju postati, event koji ugošćuje sjajne predavačice i sve trenutne ili buduće mame.

Već dugi niz godina ugošćujemo uspješne mame poduzetnice ili poslovne žene, koje su na vlastitoj koži osjetile svu težinu tog životnog doba. Iz njega su proizašle jače nego ikada, a sada se vraćaju podijeliti svoje iskustvo s onima koje su tek na početku svog putovanja. Pripremili smo odličnu lokaciju, ugodnu atmosferu i inspirativne predavačice.

Djeca nisu problem, dapače, dobro su došla. Za njih će se pobrinuti Aloha centar mentalne aritmetike, a osim zabave, osigurana su i druge potrepštine – od prematalica do kutka za dojenje.

A za mame?

U nizu predavanja, ističemo tri predavačice koje će mamama pomoći u balansiranju svih njihovih uloga. Nataša Jokić-Begić govorit će pritiscima očekivanja s kojima se zaposlene mame susreću. Glorija Peranić certificirana je edukatorica roditelja koja će ispričati kako uskladiti razvojne potrebe djeteta i realne mogućnosti zaposlenih mama. A Branka Novosel naučit će nas kako uzeti stvari u svoje ruke i početi upravljati svojim reakcijama, mislima i osjećajima.

Nataša Jokić-Begić, “Mogu li mame ispuniti sva očekivanja?”

Prva od triju fantastičnih gošća održat će predavanje na temu prevelikih očekivanja. Nataša Jokić-Begić redovna je profesorica na zagrebačkom Filozofskom fakultetu te predsjednica udruge Kako si? Njena specijalnost je zdravstvena i klinička psihologija, a svoj radni vijek posvetila je proučavanju i liječenju anksioznosti i anksioznih poremećaja te održavanju mentalnog zdravlja. Redovito sudjeluje na događajima i konferencijama i pomaže premošćivanju barijera koje društvo nameće, ili ljudi sami sebi. Progovorit će o pritiscima s kojima se zaposlene majke susreću, a posebno poduzetnice, čiji radni dan često prelazi granice uobičajenog radnog vremena.

Glorija Peranić, “Svakodnevica po mjeri djeteta i roditelja”

Glorija je certificirana edukatorica roditelja – ona uči roditelje kako biti bolje osobe i skrbnici. Magistra je edukacijske rehabilitacije te Prvostupnica ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Ono u čemu je najbolja? Ona pomaže roditeljima u rješavanju svakodnevnih odgojnih sukoba i izgradnji boljeg odnosa s djecom. Na konferenciji će progovoriti o svima poznatoj ‘stisci s vremenom’ i unutarnjim sukobom s kojim se susreće svaka majka – kako izvući maksimum iz tih nekoliko sati u danu?

Branka Novosel, “Postanite direktorice svog svemira”

Treća predavačica, dr. sc. Branka Novosel, profesorica je engleskog i njemačkog jezika, stručnjakinja za neuroedukaciju, a radi i kao mindfulness curriculum developerka. Ona je među prvima u Hrvatskoj prepoznala važnost prakticiranja mindfulnessa za djecu i odrasle, čija načela prakticira u samoborskoj školi stranih jezika Littera, čija je voditeljica više od 25 godina. Na predavanju će progovoriti o čovjekovom najgorem pratitelju – stresu. Naučit će kako prepoznati i nadići stres, a podučit će prisutne mame kako uz pomoć Mindfulnessa postati sretan roditelj, zadovoljna žena i produktivna radnica.

Prijavite se!

Foto: Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -