Spojite jedrenje i učenje: Provedite nezaboravni odmor u društvu vjetra i valova

Kada plovimo morem i prepustimo se prirodi, naše tijelo se obnavlja iznutra i izvana. To je idealan trenutak za učenje o sebi, otvorenost prema vanjskome i upijanje novih znanja.

Jedrenje i učenje

Oduvijek ste željeli probati jedriti, ali nikako skupiti ekipu, nikako se odlučiti, ne znate otkud krenuti i još gomila takvih nedoumica. Poznato?

Prakticirate yogu, želite naučiti više o sebi kroz mindfulness, oduvijek vas zanimaju tehnike osobnog razvoja, želite saznati koncepte pozitivne i sportske psihologije, prepustiti se moći ženske energije ili jednostavno jedriti i otkriti otoke s morske strane, ali i sa njihovih najviših vrhova?

Spojili smo sve to u jedno i nudimo vam nezaboravan odmor. Zapravo vam nudimo programe Day Dream Adriatic – Više od edukacije, više od jedrenja! kroz koje se nećete samo odmarati, već uz odmor i naučiti nešto novo.


Pročitajte više: Jedrite s vrhunskim stručnjacima iz područja fintecha i digitalne industrije


Zaplovimo na katamaranu ili jedrilici

Osmislili smo programe (koji se neprekidno nadopunjuju novima) u periodu proljeće-jesen kako bismo izbjegli gužve i prepustili se prirodi i spajanju s njom jedreći na luksuznim katamaranima i sportskim jedrilicama.

U miru i tišini, remećenoj samo zvukom vjetra i valova, možete se posvetiti u potpunosti sebi i predavaču, otkriti neke stvari o sebi koje niste znali, a istovremeno se opustiti i uživati u čaroliji jedrenja.

Katamaran ima prostrani salon za sve dnevne aktivnosti, široku palubu za radionice, ali i sunčanje te velike kabine s duplim krevetom i vlastitim sanitarnim čvorom.

Jedrilica nam dopušta više jedrenja, uz manje kabine i manje sanitarnih čvorova, ali uz veću povezanost s morem i prirodom.


Pročitajte više: Sport – pravi recept za dobro zdravlje, jaču osobnost i bolji uspjeh u poslu


Coachevi/ce i skipperi/ce

Svi naši coachevi su certificirani stručnjaci u svojom području. Educirajući prvenstveno sebe, pa tek zatim i druge, garancija su vrhunske usluge. Godine iskustva u podučavanju i treninzima rezultirale su traženjem novih metoda prenošenja znanja i zadovoljstva svojim radom.

Iskustvo u radu s ljudima, iskustvo na moru i u jedrenju, odlike su koje moraju imati svi dobri skiperi. S ponosom možemo reći da radimo s najboljima i prepuštamo vas u ruke iskusnim skiperima koji ništa ne prepuštaju slučaju.

Svaka ruta podložna je promjenama u skladu s vremenskim uvjetima i podsjećamo vas da na brodu nema demokracije. No bez brige, naši skiperi će se potruditi da vam dani s nama ostanu u nezaboravnom sjećanju.

Foto: Josipa Uzelac, Pixabay

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -