Dosegnite novu razinu dentalne higijene uz MEGASONEX ultrazvučnu zubnu četkicu

Osim što pruža dugotrajan osjećaj savršene čistoće, ali i bolju zaštitu od karijesa i kamenca, ultrazvučna zubna četkica MEGASONEX preporučljiva je za svakodnevnu uporabu odraslima, ali i djeci. Evo kako djeluje!

Ultrazvukom do vrhunskog zdravlja

Probleme poput karijesa, kamenca, upala i parodontoze uzrokuju najvećim dijelom bakterije Streptococcus mutans. Uhvaćene za zube, hrane se šećerima i ispuštaju kiselinu koja nagriza caklinu i uzrokuje karijes. Ako se zavuku pod zubno meso i između zubiju, uzrokuju upale, krvarenja i parodontozu.

Sveučilišnim i kliničkim istraživanjima dokazano je da ultrazvuk određene frekvencije utječe na bakterije Streptococcus mutans od kojih se najvećim dijelom sastoji plak, tako da kida lance bakterija. U takvom stanju one nisu aktivne i ne mogu se uhvatiti za zube. Bakterijama je tada potrebno oko 10 – 12 sati da se regeneriraju i počnu ponovno stvarati naslage na zubima. Dakle, uz redovitu uporabu MEGASONEX četkice bakterije su onemogućene i ne mogu stvarati plak na zubima, što znači da su vaši zubi zaštićeni protiv karijesa i kamenca.

ultrazvučna četkica za zube

Višestruke zdravstvene prednosti

Svakodnevno čišćenje zubiju ultrazvukom preporučuje se i osobama koje nose aparatić za zube jer je oko bravica naročito važna vrhunska higijena. Osobe koje boluju od parodontoze ili gingivitisa te koje imaju ugrađene implantate i druge protetske nadomjestke također će osjetiti dobrobiti ultrazvuka. Uništavanjem bakterija smanjuje se ili prevenira upala desni.

Megasonex četkica jedinstvena je i po tome što ima dualni proces, odnosno omogućuje dodatne sonične vibracije i daje izbor korištenja između 9,000 i 18,000 soničnih pokreta u minuti uz ultrazvuk od 1,6MHz ili korištenje samo ultrazvuka uz ručno četkanje, bez dodatnih soničnih pokreta. Dodatne sonične vibracije omogućavaju kvalitetnije četkanje i odstranjivanje naslaga sa zubiju.

Cjelovita zaštita

MEGASONEX pasta za zube s hidroksiapatitom je podjednako inovativan proizvod. Naša slina obnavlja caklinu uz pomoć hidroksiapatita, sićušnog kristala veličine od svega nekoliko nanometara. Ako u slini nema dovoljno hidroksiapatita ili ako kiseline iz plaka ima previše za naš prirodan sustav obrane, caklina polako propada i nastaje karijes.

ultrazvučna četkica za zube

Ova pasta za zube sadrži dodatni nano-hidroksiapatit u prikladnoj veličini (čestice od 20-50nm), što omogućuje dodatnu izuzetno efikasnu zaštitu i obnavljanje zubne cakline. Nano-hidroksiapatit u pasti za zube je identičan prirodnom pa je potpuno siguran za uporabu, čak i kod djece. Također, MEGASONEX zubna pasta ne sadrži fluor, parabene, sulfate, konzervanse niti abrazivne sastojke. Uz ovu četkicu preporučuje se koristiti i nastavak za ultrazvučno čišćenje jezika, čime se zaokružuje potpuna oralna i dentalna higijena.

Sve WiA članice ostvaruju 15% popusta na kupnju Megasonex četkice

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više