Najnoviji gastro trendovi u hotelijerstvu otkriveni na F&B Akademiji

Odjeli hrane i pića imaju ključnu ulogu u hotelskom poslovanju, a suvremena hotelska ponuda sve više ide u smjeru inovativnih koncepata koje “čine razliku”. Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) ovog je tjedna održala dvodnevnu edukativnu konferenciju – UPUHH F&B Academy 2024. koju je u dva dana posjetilo više od 140 sudionika. Konferencija je okupila stručnjake iz hotelijerske i ugostiteljske industrije iz cijele Hrvatske, a posvećena je istraživanju i prepoznavanju najnovijih trendova u svijetu hrane i pića.

Kvalitetu hotela mjerimo kroz – hranu i piće

“Kada promatramo kvalitetu usluge u hotelima, jedan od ključnih elemenata koji se percipiraju su upravo hrana i piće. Stoga je od iznimne važnosti kontinuirano ulagati u edukaciju, kako bismo osigurali da naši hoteli pružaju vrhunsku uslugu i da imamo zadovoljne goste”, naglasio je Bernard Zenzerović, predsjednik UPUHH-a.

Konferencija je bila prilika za sudionike da čuju vrhunska predavanja stručnjaka iz hotelske F&B scene. Među govornicima su se istaknuli Jeffrey J Vella iz Maistre, Dario Kinkela iz Valamar Riviere, Matija Bogdan I Melkior Bašić iz Aminessa, Boris Šuljić iz Boškinca, Emil Perdec iz Plave Lagune, Zdravko Tomšić, Davor Butković i mnogi drugi.

UPUHH F&B Academy 2024. (1)

Pročitajte više: Prehrana bez ugljikohidrata – nutricionistkinja donosi prednosti i opasnosti


Ljubav ide kroz želudac

Neke od tema o kojima su stručnjaci pričali bile su “10 najčešćih grešaka u dizajnu jelovnika i vinske karte”, “Izazovi generacija Z i Alpha koje ulaze u ugostiteljstvo”, “ Nikad bolje plaće, nikad manje radnika”, a dotaknuli su se održivosti, utjecaju poljoprivrede, inovacija, trendova, vinske ponude, kave, koktela i mnoge druge.

UPUHH F&B Academy 2024. (1)

“U današnjem dinamičnom okruženju turizma, gdje su gosti sve zahtjevniji, hrana i piće postaju sve značajniji faktor u privlačenju gostiju”, dodao je Zenzerović.

UPUHH F&B Academy organiziran je kako bi se omogućilo stručnjacima iz hotelske industrije stjecanje najnovijih znanja i vještina, razmjenu iskustva, te kako bi potaknuli promjene i napredak u području hrane i pića.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -