Utonite u san uz opuštajući tretman lica nove maske Aquasource Everplump Night

Biotherm u 2017. donosi inovativni pomak u konceptu ‘sna za ljepotu’ – novu generaciju noćne maske za aktivnu njegu.

Predstavljaju formulu obogaćenu mikro algama, koje kožu tijekom noći opskrbljuju energijom.

Proizvod za aktivnu noćnu njegu

Inovativna se gelasta tekstura nakon nanošenja vraća u prvobitni oblik, stvara ‘drugi sloj’ prirodne zaštitne barijere i zadržava aktivne sastojke, osiguravajući hidrataciju tijekom čitave noći, i još dulje…

Aquasource Everplump Night

Potrebe kože za hidratizacijom i energijom: različite poput dana i noći

Očekivanja koja žene imaju od proizvoda za njegu kože razlikuju se poput dana i noći. Noću nema potrebe za stvaranjem kvalitetnog temelja za nanošenje makeupa i zaštitom od sunčevih zraka i onečišćenja – noć je idealno vrijeme za obnavljanje kože.

Dok spavate, vaša je koža i više nego budna.

Biološki procesi noću postaju intenzivniji. Ubrzava se obnavljanje kože, koja pritom gubi više vode nego danju. Stoga su potrebe za energijom i hidratacijom veće tijekom noći.

Noćna njega kao izvor energije

Kako bi povećali razinu energije i rezerve vode kada su stanične aktivnosti u koži najintenzivnije, Biothermovi su stručnjaci spojili mikro alge izuzetnih energizirajućih svojstava i sastojke koji zadržavaju vodu, stvorivši teksturu koja se doima poput druge kože.

Aquasource Everplump Night

Ova vrsta mikro algi fermentira samo u mraku, pritom ispuštajući ‘generatore energije’ koji stimuliraju stanice. Njihov ekstrakt potiče obnavljanje kože i tijekom noći je puni energijom.

Voda iz morskih dubina povećava razinu vlažnosti i olakšava prijenos molekula vode u koži, osnažujući prirodne barijere koje sprječavaju gubitak vlažnosti.

NAGLASAK na ‘MEMORIJSKOJ’ TEKSTURI KOJA SE VRAĆA U PRVOBITNI OBLIK, UČINKOVITOJ I PRIRODNOJ POPUT DRUGE KOŽE.

Aquasource Everplump Night

Kako bi osigurali dubinsko obnavljanje kože i što dulje zadržali vlažnost, Biothermovi su stručnjaci kreirali inovativnu teksturu koja se u dodiru s kožom vraća u prvobitni oblik, poput madraca s memorijskom pjenom.

Tekstura koja se u 5 sekundi vraća u prvobitni oblik

Bez obzira na to na koji je način nanesete na kožu, tekstura će poprimiti prvotni oblik.

Senzorno iskustvo i prirodno tamna boja

Providno crna boja teksture gela savršena je za noćni odmor. Dobivena je iz prirodnih ekstrakata te ne sadrži silikone i umjetna bojila.

Nakon što se ugase svjetla, utonite u san uz opuštajući tretman lica. Nova maska Everplump Night dolazi s kistom za nanošenje maske koji sjaji u mraku, pa je možete nanositi u tami sobe. Omogućuje jednoliko nanošenje i ostavlja osjećaj trodimenzionalnog vela na koži.

Aquasource Everplump Night

REZULTATI: noćna obnova kože za odmoran jutarnji izgled.

Žene koje su prije odlaska na spavanje nanijele Everplump Night, izjavile su da je njihova koža već prvog jutra izgledala obnovljeno i iznimno punije.

Nakon jednog tjedna korištenja, primijetile su značajnu razliku u čvrstoći, elastičnosti i punoći kože.

Foto: Biotherm

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

poslovni objekt b. t. c. Nedelišće

Robotizacija, automatizacija i doprinos lokalnom gospodarstvu – Otvoren novi poslovni objekt...

Pokrenut kao obiteljski obrt Tomašić davne1981., ovog je mjeseca tvrtka svečano otvorila svoj novi poslovni objekt. Projekt vrijedan 17,5 milijuna kuna...