Dođite na radionicu koja će vam pomoći u postavljanju svakodnevnih, ali i dugoročnih ciljeva!

Događa li se i vama da se godinama vrtite u istom krugu i nikako da nađete izlaz? Imate li želje koje nikako da postanu stvarnost? Mislite li da je vaše ciljeve moguće ostvariti, ali ne znate kako? Pitate se je li greška u vama, organizaciji ili okolnostima?

Život kad je dobro isplaniran, dobro organiziran, dobro ga je i živjeti!

Radionica CILJEVI

Radionica CILJEVI održat će se u subotu  2.9.2017. od 10 do 14 sati u Zagrebu.

Ovaj trening koristan je za postavljanje svakodnevnih, ali i dugoročnih ciljeva, a upotrebljiv je kako u privatnom, tako i u poslovnom životu, ali i za postizanje individualnih, ali i ciljeva organizacije.

Program je pogodan za ljude koji žele prestati lutati u potrazi za rezultatima, spoznati koji su im stvarni ciljevi, konstruktivno usmjeriti svoje djelovanje ka ciljevima postati disciplinirani u djelovanju, razviti karijeru, svoje želje usmjeriti konačno u pravom smjeru ostvarenja, zaustaviti traganje, napraviti plan, osvijestiti blokade koje stoje na putu do ostvarenja ciljeva, poraditi na blokadama i uvjerenjima koji onemogućuju ostvarenje ciljeva, naučiti moćne alate za pravilno postavljanje i realizaciju ciljeva koji se mogu koristiti cijeli život te ostvariti svoj idealan partnerski odnos.

Trening je namijenjen svim ljudima koji žele kvalitetno postaviti i dostizati ciljeve, te radom na sebi postići brže i egzaktnije djelovanje prema željenom cilju, uz istovremeno otklanjanje smetnji na putu do cilja, te radom na sebi unaprijediti svoje sposobnosti ili integrirati nove potrebe, izbjeći burn out ili odustajanje od cilja zbog nepravilnog postavljanja ili zaspalih resursa.

Cijena radionice je 200,00 Kn, a za sve detalje posjetite melitacoaching.com

Foto: Pexels

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više