Biotherm Skin Fitness – nova linija za njegu kože koja slavi snagu vašeg tijela

Uz uobičajeni raspored treninga dvaput tjedno (tj. oko tri sata), žena koja odlazi u teretanu, na bazen ili u dvoranu za vježbanje povezana je sa svojim tijelom, pa tako i s kožom.

Skin Fitness iz Biotherma

Sa svakim se treningom poboljšava forma i raste osjećaj zadovoljstvo, pri čemu i koža naporno radi: spomenimo samo svakodnevno tuširanje vrućom vodom i prirodno trenje, dok su žene koje vježbaju na otvorenom izložene i onečišćenju i vremenskim (ne)prilikama. Sve to može oslabjeti i ogrubjeti kožu te izazvati suhoću.

Kako bi vaša koža pratila pozitivne promjene u formi, hidratacija nije dovoljna. Potrebna joj je ciljana njega koja će učinkovito odgovoriti na pojačane zahtjeve tijekom vježbanja. Skin Fitness je formuliran na temelju aktivnih sastojaka, pruža intenzivnu hidrataciju, uklanja nečistoće i djeluje obnavljajuće – sve što je koži potrebno nakon vježbanja.

Vi trenirate, mi usavršavamo

Želeći razviti formulaciju za njegu kože namijenjenu specifičnim potrebama žena koje aktivno treniraju, Biotherm je ostvario suradnju s dr. Veronique Lebar, liječnicom sportske medicine s više od dvadeset godina iskustva na području sportske medicine, kozmetologije i prehrane.

Zajedno smo došli do novih saznanja vezanih uz biologiju i određeni stil života, kako bismo odgovorili na izazove s kojima se suočava koža tijekom vježbanja. Skin Fitness smo testirali na ženama koje se aktivno bave sportom oko tri sata tjedno, a rezultati pokazuju da koži pruža intenzivnu hidrataciju i dubinsko čišćenje te djeluje umirujuće i obnavljajuće.

#SAZNANJE: generacija koja se ne tušira odmah nakon vježbanja

Žene nerado koriste tuševe u studijima za vježbanje.

Činjenica je da odgađanje tuširanja utječe na kožu. Naime, kombinacija znoja, naslaga soli i bakterija taloži se na tijelu, začepljujući pore, a često se javlja i crvenilo i iritacije.

Zbog velika količine znoja potrebno je dubinsko čišćenje.

Rješenje je pjena SKIN FITNESS Purifying & Cleansing Body Foam.

Formula koja intenzivno energizira kožu

Aktivni sastojci koji potiču eksfolijaciju su koncentrirana mješavina pet biljnih ekstrakata – borovnice, šećerne trske, šećernog javora, naranče i limuna, bogatih AHA kiselinama za učinkovito uklanjanje mrtvih stanica s kože, koja je nakon tuširanja meka i čista.

Tu su i energetski aktivni sastojci: ekstrakt alge spiruline, s visokim udjelom esencijalnih hranjivih tvari i bjelančevina koje su potrebne tijelu.

Novo tijelo, nova koža

Uklanjanje znoja sada je još zabavnije i učinkovitije.

Delikatna i prozračna pjena otkriva glatku i očišćenu kožu koja diše. I pritom je ne isušuje, što je izrazito važno aktivnim ženama koje se češće tuširaju. Dovoljno je nježna za svakodnevnu upotrebu.

Foto: Biotherm

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

p&g mamforce

Direktorica P&G-a: ‘Potencijal treba njegovati, a dobar kadar zadržati’

Svako radno okruženje ima svoje specifičnosti i svoje izazove. Male tvrtke, žensko poduzetništvo, velike kompanije, multinacionalne korporacije. Što je teže i...