Uz Linea Snella do bržih rezultata oblikovanja tijela

Tisuće zadovoljnih žena transformiralo je svoje tijelo i poboljšalo kvalitetu života u više od 120 Linea Snella centara diljem svijeta. Linea Snella je odlično rješenje za svaku ženu i u potpunosti garantiramo rezultate. To je jedna od najučinkovitijih prirodnih metoda oblikovanja tijela na svijetu.

Linea Snella – sada 4 puta brže do rezultata oblikovanja tijela!

Što neke od naših klijentica kažu o nama?

  • “Ono što bi u teretani radila godinu dana, kod Vas napravim u 3 mjeseca” Danijela (30)
  • “Samo dva puta tjedno po sat vremena u ugodnoj atmosferi, bez teških vježbi, oblikujem tijelo, zabavim se i odmorim od svakodnevice” Martina (32)
  • “Vaš način prehrane je otkriće, nisam gladna, a topim se. Uvijek sam mislila da samo gladovanjem mogu smršaviti. Hvala Vam!” Marina (55)
  • „Ovo (pokazuje na nakupine na struku/leđima) može otopiti samo Linea Snella J“ Irena (35)

Tijekom vježbanja u Termoslimu, koje traje samo 20 minuta, centimetre i masne naslage gubimo ciljano, na najkritičnijim dijelovima tijela. Optimalna temperatura u Thermoslimu (37*C), infracrvene zraka i ciljane, vođene vježbe, 4 puta ubrzavaju rezultate oblikovanja. Za ovakvo djelovanje, trebalo bi Vam 2 sata trčanja, fitnessa, aerobika, teretane, zumbe i sl.

Nakon vježbanja slijedi opuštanje u Bodywarm-u, vrsti saune u kojoj pomoću terapije ozonom, aromaterapije, kromoterapije i vlažne atmosfere njegujemo kožu kako bi ostala zategnuta, meka i elastična, bez obzira na izgubljene kilograme.

Metodu dopunjuje Thermobike, koji je zaslužan za zanosne bokove, bedra i stražnjicu. Širok izbor najsuvremenijih kozmetičkih terapija poput ultrazvučne kavitacije, pressoterapije (mehanička limfna drenaža), termo deke, radiofrekvencije i sl. omogućuje još bolje i brže postizanje rezultata.

Linea_Snella_2

Najčešći razlozi zbog kojih žene žele izgubiti kilograme su da bi izgledale i osjećale se bolje te da bi imale više energije. A sve to dovodi do poboljšanja i zadržavanje zdravlja i održavanje forme.

Ako si u potrazi za učinkovitim programom za oblikovanje tijela koji će ti pomoći u postizanju tvojih ciljeva, vjerujemo da Linea Snella ima ono što ti treba. Uz cjelovit i individualni pristup (zdrava uravnotežena prehrana bez gladovanja i ekstrema te idealni uvjeti vođenog vježbanja) zajedno dolazimo do cilja.

Znamo koliko je danas teško uskladiti obaveze, posao, obitelj i ostati fit.

Linea Snellu ima rješenje koje štedi vrijeme, povećava energiju, vraća tijelo u balans i mijenja život nabolje!

Fit Factory d.o.o. i Linea Snella su samo za članice Woman in Adria, omogućili posebnu pogodnost:

Savjetovanje, inBody analizu tijela te 1 dolazak (2 terapije oblikovanja tijela) BESPLATNO, a ukoliko se upišu u program, poklonit ćemo im dodatnih 6 terapija!

Centar Linea Snella Zagreb – jug: “Jer tvoje tijelo je tvoje remek djelo i tvoj uspjeh!”

Linea_Snella_1

 Foto: Fit Factory

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više