Communication Management Forum 2015 okuplja vodeće europske komunikacijske stručnjake

Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment povodom druge obljetnice svog djelovanja i u suradnji s partnerima organizira prvu međunarodnu znanstvenu konferenciju u ovom dijelu Europe na temu integrirane komunikacije. Konferencija Communication Management Forum 2015 održat će se 8. i 9. svibnja, a tim povodom Bernays će okupiti renomirane znanstvenike i stručnjake iz područja odnosa s javnošću, komunikacijskog menadžmenta, marketinga i srodnih znanstvenih disciplina koji će tijekom dvodnevne konferencije razmijeniti znanja i iskustva iz područja komunikacijske industrije, a sve s ciljem postizanja kvalitetnije suradnje između znanstvenika i praktičara te unaprjeđenja struke.

Prvi znanstveni skup na temu integrirane komunikacije u ovom dijelu Europe

Konferenciju će otvoriti višestruko nagrađivani stručnjaci iz područja korporativne komunikacije i strateškog menadžmenta prof. dr. sc. Dejan Verčič, prof. emer. dr. sc. Betteke van Ruler te prof. dr. sc. Darko Tipurić, a središnji događaj Communication Management Foruma bit će okrugli stol na temu „Reconciling the traditional and contemporary: the new integrated communication“. Uz prof. dr. sc. Dejana Verčiča i prof. emer. dr. sc. Betteke van Ruler, okruglom stolu će prisustvovati dekan Filozofskog fakulteta u Mostaru i jedan od najvećih PR stručnjaka u regiji prof. dr. sc. Zoran Tomić, predsjednica Hrvatske udruge za odnose s javnošću Aleksandra Kolarić, talijanski stručnjak za odnose s javnošću i profesor na Sveučilištu LUMUSA u Rimu Toni Muzi Falconi te izv. prof. dr. sc. Ana Tkalac Verčič.

„U samo dvije godine svog djelovanja Bernays se, zahvaljujući kvaliteti svojih studijskih programa i nastavničkog kadra, istaknuo u hrvatskom obrazovnom sustavu kao najveći studij komunikacijskog menadžmenta. Kako bismo isto učinili i u području znanosti, povodom svog drugog rođendana pokrenuli smo dva velika znanstvena projekta – međunarodnu konferenciju Communication Management Forum i časopis Communication Management Review koji će dvaput godišnje objavljivati znanstvene i stručne radove na engleskom jeziku iz područja odnosa s javnošću, masovnih medija, novinarstva i vizualne komunikacije, marketinga, organizacije i menadžmenta, politologije, komunikologije i srodnih disciplina. Budući da u Hrvatskoj, ali i u regiji, ne postoji znanstveni časopis poput Communication Management Reviewa, riječ je o projektu koji će obogatiti hrvatsku znanost, osobito u području informacijsko-komunikacijskih znanosti.“, izjavila je Lana Ciboci, predsjednica Organizacijskog odbora konferencije.

Communication_Management_Forum_Lana Ciboci

Communication Management Forum 2015 zamišljen je kao tradicionalno okupljanje znanstvenika i praktičara iz informacijsko-komunikacijskih i njima srodnih znanosti, a već u prvoj godini priliku da predstave svoje znanstvene radove na konferenciji 8. i 9. svibnja imat će čak 80 znanstvenika koji dolaze iz različitih europskih zemalja kao što su Nizozemska, Slovenija, Njemačka, Italija te zemlje regije. Vrijednost prvog Bernaysovog znanstvenog projekta prepoznali su i brojni partneri poput Coca-Cole HBC Hrvatska, Poslovnog dnevnika, Ine, Blitz-CineStara, HUOJ-a, Millenium promocije plus (MPR+), Magis tima i Catering Kvatrića koji će pridonijeti etabliranju Communication Management Foruma kao tradicionalnog međunarodnog znanstvenog okupljanja.

Foto: Milenium promocija

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više