Vikend za žene “Povratite svoju snagu” – od 10. do 12. lipnja 2016.

Pridružite nam se na prvom u nizu opuštajućih, a ujedno i osnažujućih vikenda za žene pod nazivom “Povratite svoju snagu” od 10. do 12. lipnja 2016. godine. Za mjesto održavanja ovog našeg prvog vikenda odabrali smo mjesto dobre energije – Bluesun Hotel Kaj u Mariji Bistrici, gdje ćete zasigurno uživati, osim u blagodatima i čarima ovog predivnog hotela i u pitomoj ljepoti krajolika Hrvatskog Zagorja.

Idealno mjesto za vaš odmor, za vrijeme koje ćete posvetiti sebi i svom osobnom rastu i razvoju, te na trenutak pobjeći od gradske užurbanosti, stresa i svakodnevnih obaveza.

Vikend za žene

A naš motivacijski i edukacijski tim od četiri trenerice i učiteljice pobrinut će se da se osjećate ugodno, opušteno i osnaženo tokom ovog čarobnog vikenda kroz satove Yoge, Heal Your Life radionice, Energetske radionice, Meditacije, te Wellness trenutke, a sve kako bi povratile svoju žensku snagu i probudile ženu u sebi. Otkrijte svoju kreativnost, ženstvenost, unutarnju snagu, vodstvo i energiju života i na taj način poboljšajte svoj život na svim razinama svoga postojanja i budite upravo ono što zaslužujete biti – boginja.

Aranžman ovog vikenda uključuje: energetske i Heal Your Life radionice sa svim uključenim materijalima, satove joge, opuštanje i meditacije, smještaj u dvokrevetnim sobama na bazi polupansiona, korištenje wellness & spa oaze (uključuje hidromasažni bazen, whirlpool, tuš doživljaja, bio saunu, parnu saunu i zonu za opuštanje) te 15% popusta na sve wellness tretmane.

Raspored

Petak, 10.06.2016.

Od 15.00 dolazak i smještaj u dvokrevetnim sobama u Bluesun Hotelu Kaj

17:00 – 17:30 Dobrodošlica i upoznavanje s programom

17:30 – 19:30 Heal Your Life radionica “Promijenite svoje misli i podignite vibraciju svog života”

20.00 Večera

Subota, 11.06.2016.

06:30 – 08:00 Jutarnja yoga u prirodi

08:30 – 10:00 Doručak

10:30 – 12:30 Heal Your Life radionica “Voljeti sebe”

12:30 – 13:30 Pauza za kavu, čaj, sok, kolače i voće

13:30 – 17:30 Radionica “Obnovimo svoju žensku snagu”

18:00 – 19:15 Popodnevna yoga

20:00 Večera

Nedjelja, 12.06.2016.

06:30 – 08:00 Jutarnja yoga u prirodi

08:30 – 10:00 Doručak

10:30 – 14:30 Meditacija “Povezivanje sa prirodom, majkom Zemljom” i “Putovanje u Novo Ja”

14:30 Ručak

povratite svoju snagu

Vinyasa joga

Kroz satove Vinyasa joge prilagođene svima, vježbe disanja Pranayama i vođeno opuštanje u Shavasani provest će vas Sandra Ratković, međunarodno certificirani učitelj joge / multistyle yoga teacher (RYT 200 Yoga Alliance), čiji je joga put započeo kao još jedna u nizu fizičkih aktivnosti, a tijekom života bavila se različitim aktivnostima od trčanja, tenisa pa do plesa.

“O jogi nisam puno znala, a moj prvi sat „spore i lagane“ joge završio je tako da sam se kupala u znoju, pokušavajući pratiti pokrete ljudi oko sebe, no sa širokim osmijehom na licu. Spajanje daha i pokreta dalo je novu dimenziju mom uvidu u fizičku aktivnost. Redovitom joga praksom osim fizičkih promjena poput snage, gipkosti i balansa, zamijetila sam i promijene u svom životnom stilu. Loše životne navike  počele su nestajati bez napora i „čvrste“ odluke da ih se riješim jer ih moje tijelo više nije prihvaćalo. Upisujem školu za učitelje joge i jogijske profesionalce YogaPRO OM joge RTY 200 i uspješno je završavam. Druženje s ljudima kojima je joga životni poziv potaknuo me da još više uronim u jogijsku praksu putem radionica svjetskih joga učitelja kao što je David Swenson, Meghan Currie i mnogi drugi”.

Joga je mnogo više od fizičke prakse, prakticiranje asana je samo jedna komponenta ove predivne discipline koja se bavi meditacijom,  disanjem (pranayama) i promicanjem zdravog  života na svim razinama od prehrane pa do poimanja svijeta oko sebe. “Iskusivši na svom tijelu terapeutska svojstva joge, upisujem dvogodišnje školovanje za joga terapeuta u Sangha Om Yoga School, koja je u tijeku. Zahvaljujući nastavku moje edukacije savladala sam predivnu vještinu tajlandske masaše čije dobrobiti su iskusili mnogi. Najljepši dar svakom učitelju joge su osmijesi u očima polaznika te zahvalnost koja ostaje nakon izgovorene riječi Namaste.”

Energetske radionice i meditacije

Energetske radionice i meditacije voditi će Ilona Eren, majstor i učitelj Shamballa MDH i 13D, osnivačica i vlasnica Shamballa centra Hrvatska. Od malena svjesna kontakta sa kozmičkim roditeljima. Počinje sa Reikiem, nastavlja učiti i prikupljati znanja iz raznih alternativnih/duhovnih domena.

Nakon susreta sa Shamballom MDH i 13D, u kojem postiže majstorski i učiteljski nivo, otvara centar istog imena 2005. godine. Sloboda i praksa multidimenzionalnosti donose joj mogućnosti koje uspješno prenosi kroz individualne tretmane i tečajeve/radionice u svom centru.

Primjerice rad sa Uzašlim majstorima, gdje kanalizira poruke, tehnike i načine pomoći, bilo grupne, bilo individualne. Ili putovanje u paralelne realnosti, iz kojih crpimo znanja, savjete i rješenja za trenutne probleme našeg ovozemaljskog života, zatim rad sa osobnim totemima, anđelima, vilama.. Ulaz u akaša zapise gdje imamo uvid u knjigu života u kojoj možemo učiniti preinake, sukladno sadašnjem napretku duše. Putovanje po dimenzijama gdje možemo spoznati pravu sliku jednote sa svime kroz bezuvjetnu ljubav prema sebi.

Ponovno aktivirati svoju božansku, žensku snagu

Njezina radionica “Ponovno aktivirati svoju božansku, žensku snagu” kroz koju ćete imati vodstvo i pomoć boginja iz naše zemaljske povijesti. To su žene koje su zadržale svoju žensku snagu, mudrost i senzualnost,  svoje znanje i umijeće. U kontaktu sa njima, dobiti ćemo osvještavanje tih kvaliteta  i mogućnost da ih nosimo u svome životu od sada pa nadalje.

I tako ćemo prepoznati i ustanoviti kontakt sa “našom” boginjom ali i nastaviti živjeti kao žena – boginja. Raditi ćemo na brisanju starih, prihvaćenih obrazaca koji nama više ne služe i to iz DNA, zatim iz svih naših tijela. Obrasci kao npr. žrtva, manje vrijedna, trpeljiva, sa problematičnom seksualnošću, A kroz meditaciju povezivanja sa prirodom, majkom Zemljom i privlačenje njene snage koja nas trajno osnažuje, a zatim putovanje u Novo Ja, osvještavanje naše novoprihvaćene snage uz pomoć anđela i naravno svoje boginje.

Voljeti sebe

Heal Your Life® radionicu “Voljeti sebe” voditi će Jasenka Zubac, Heal Your Life® Trainer (Heal Your Life Workshop Leader Trening based on philisophy of Louse Hay), i osoba čija je svrha i životni put pomagati ljudima da otkriju važnost ljubavi prema sebi kroz razvijanje pozitivnog odnosa i prijateljstva prema sebi. Pomaže ženama osnažiti ih na njihovom putu promjene i osvijestiti da su unutarnji osjećaj ljubavi prema sebi, vlastite vrijednosti i samopoštovanja najvažnije stvari koje žena može imati. Želi vidjeti ovaj svijet kao prekrasno mjesto u kojem možemo slobodno voljeti jedne druge.

“Naši život je odraz naše svijesti o njemu. Kada u cijelosti zavolimo i prihvatimo sebe, Život će nam vratiti ljubavlju, mirom i radošću. Na ovoj radionici ćemo spoznati kako na jedan pozitivan i svjestan način povezati duh, um i tijelo, na koji način s ljubavlju slušati poruke naše Duše te kako izgraditi vezu sa sobom na način da se brinete o sebi, svome zdravlju, svome tijelu i svojim mislima i osjećajima a kako bi vodili ispunjen i sretan život, upravo ovdje i sada. Ljubav je univerzalna, inteligentna, blagonaklona i dopustimo joj da izađe na površinu i zagrli cijelu Zemlju. Budite neuvjetovani i velikodušni u svojoj ljubavi prema sebi… Život Vas voli i podržava u svakoj vašoj odluci.“

Promijenite svoje misli i podignite vibraciju svog života

A Heal Your Life® radionicu “Promijenite svoje misli i podignite vibraciju svog života” voditi će Mirjana Petković, Heal Your Life® Trainer (Heal Your Life Workshop Leader Trening based on philisophy of Louse Hay), NLP Master, Wingwave coach, čija životna svrha je nesebično dijeljenje stečenih znanja i pozitivne energije koji omogućavaju osobni rast i razvoj, stvaranje više vrijednosti i razvijanje kolektivne svijesti svijeta u kojem živimo.

I upravo iz tih razloga osnovala je tvrtku Lakoća življenja d.o.o., putem koje, kroz radionice i individualni rad primjenjuje licencirane tehnike i coaching metode i na taj način želi potaknuti ljude oko sebe na pozitivne promjene, da se povežu sa sobom, da slušaju svoje srce i žive svoju životnu Strast i Svrhu i poučiti ih kako je sve moguće. Kroz ovu radionicu osvijestiti ćete svoje misli i koliko su one važne u kreiranju vaših života, i kako promjenom misli, na jednostavan način možete podići vibraciju svog života i na taj način stvarati u vašim životima upravo ono što želite i zaslužujete.

„A ono najljepše i najvažnije što sam ja naučila na svom Putu kroz život je voljeti i prihvaćati sebe u svakom segmentu života i da je rad na sebi jedno predivno cjeloživotno učenje.

Odaberite da vaš sadašnji trenutak sreće započne upravo sada i ovdje, na način koji vi sami želite i neka baš ovaj dan bude dan kada ćete započeti najbolji dio ostatka svog života. Ne zaboravite da se život ne događa vama, on se događa radi vas i da ste savršeni upravo ovakvi kakvi ste sada i ovdje. Veselim se svakom trenutku učenja, druženja i zajedničkog stvaranja novog, boljeg i sretnijeg svijeta.“

Za članice WiA cijena iznosi 1500kn (nadoplata za jednokrevetnu sobu 150kn).

Organizator: Mirjana Petković Heal Your Life® Trener, Lakoća življenja d.o.o.

Informacije i link za prijavu: lakoca-zivljenja.hr ili putem mail adrese [email protected]

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više