Vipnet održao prvu kino projekciju na mobilnim uređajima

Hrvatski filmski klasik Tko pjeva zlo ne misli prikazan je jučer u starogradskoj atmosferi cafea „U dvorištu“ u centru Zagreba. Zahvaljujući Vipnetovoj 4G+ / LTE mreži koja nudi brzine do 187 Mbit/s, uzvanici su imali prilike gledati film koristeći pametne telefone.

Vip mobile cinema redefinira doživljaj filma

Dogodovštine gospodina Fulira, malog Perice, Ane, Franje i Mine su uz pomoć super brze Vipnetove mobilne mreže vratile uzvanike u doba starog Zagreba. Uživanje u ugodnoj atmosferi omiljenog kafića, u omiljenoj hrani i piću te u druženju s prijateljima obično ne spada u kategoriju aktivnosti prilikom odlaska u kino.

Međutim, razvoj mobilnih mreža omogućio je novu dimenziju mobilnosti, a Vip mobile cinema redefinirao je doživljaj gledanja filmova. U klasiku Kreše Golika uživali su i mnogi iz svijeta poznatih, poput glumice i pjevačice Vande Winter, kolumnistice Andree Andrassy, pjevačice Maje Posavec iz Detoura, Baby Dooksa, dobitnice Porina Sare Renar, glumice Petre Kurtele i kantautora Luke Belanija.

Vip mobile cinema koncept oduševio je Vandu Winter koja posebno ističe ambijent i ugođaj prilikom gledanja filma.

„Ovo je zaista prekrasna atmosfera za pogledati film jer se vrlo lako uživjeti u ozračje koje je u to vrijeme bilo karakteristično za Zagreb. Dodatan plus je i činjenica da nisam ograničena na svoj stolac kao u kinu, već gledajući film mogu prošetati, otići po piće ili jednostavno pritisnuti pauzu i nastaviti s gledanjem filma onda kad mi to odgovara. U svakom slučaju, odlična ideja koja nam je zapravo vrlo dostupna u svakodnevnom životu.“

Vip_mobile_cinema_1

Vipnetova super brza 4G +/ LTE mreža s brzinama do 187 Mbit/s dostupna je u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu, Zadru, Karlovcu, Slavonskom Brodu, Dubrovniku i Puli.

Osim gotovo neograničenih mogućnosti korištenja podatkovnog prometa, trenutnog dijeljenja fotografija i video sadržaja u HD rezoluciji, gledanja videa na internet servisima poput Youtubea, 4G +/ LTE mreža korisnicima omogućava i uživanje u zahtjevnijim interaktivnim uslugama poput usluge Vip TV za van.

Vipnet je i jedini operator koji nudi maksimalne brzine u cjelokupnom Bez granica + tarifnom portfelju. Tako korisnici svih Bez granica + tarifa mogu uživati u brzinama do 187 Mbit/s.

Vip mobile cinema event realiziran je korištenjem HTC mobilnih uređaja i Cellularline slušalica.

Vip_mobile_cinema_2

Foto: Vipnet

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Mazalin izvršna direktorica

Dok javno zdravstvo guše liste čekanja, u fokus dolaze privatne klinike

Centar za žensko zdravlje, pružatelj usluga vrhunske kvalitete s više od 10 priznanja NajDoktor, poliklinika u koju se pacijentice uvijek vraćaju...