Budućnost Vašeg djeteta na prvom mjestu

Svakom roditelju su sigurnost djece i najbolje mogućnosti u budućnosti apsolutni prioritet. Znamo da se s odrastanjem djece, povećavaju i izdaci, stoga je štedno osiguranje u korist djece odličan dar jer ne gubi na vrijednosti, a olakšava mnoge izbore i mogućnosti. To je dar kojim djetetu već od rođenja možemo osigurati financijska sredstva, koja će kad naraste iskoristiti za ono što želi.

Štednja u korist djeteta

GRAWE programi osiguranja za djecu pružaju mogućnost štednog osiguranja u korist djece s ciljem osiguranja njihove bezbrižnije budućnosti. GRAWE Hrvatska d.d. nudi mogućnost osiguranja djece kroz programe GRAWE KIDS i GRAWE TOBI.

GRAWE KIDS

Pobrinite se da Vaši mališani kad krenu u samostalan život imaju već unaprijed pripremljena financijska sredstva. Požele li kad navrše 19 godina nastaviti školovanje ili otići na nezaboravno putovanje, njihova polica osiguranja olakšat će im ostvarenje želja.

Osiguranje je moguće ugovoriti za dijete od rođenja do 13. godine, dok se premija plaća samo za prvih šest godina trajanja osiguranja. Garantirani kapital i udio u dobiti isplaćuju se isključivo djetetu nakon što navrši 19 godina. Postoji mogućnost jednokratne uplate premije, što donosi veću ugovorenu svotu i veću dobit po isteku trajanja osiguranja.*

GRAWE TOBI

To bi svako dijete –  Štedno životno osiguranje za djecu s mogućnošću osiguranja osobe koja plaća premiju i dodatnog osiguranja od nezgode. Premija se može plaćati po želji: mjesečno, tromjesečno, polugodišnje ili godišnje, a možete se odlučiti i na TOBI EKSPRESS varijantu – jednokratno plaćanje premije, što donosi veću ugovorenu svotu i veću dobit po isteku trajanja osiguranja.* Osigurana svota se isplaćuje s djetetovih navršenih 19 godina, a može se isplatiti odjednom ili kao TOBI džeparac u mjesečnim iznosima tijekom 3-5 godina.

Nikad dovoljno zaštite za Vaše dijete – dodatni paketi osiguranja od nezgode

Kako biste bili potpuno mirni, dodatni TOBI paketi se brinu za slučaj nezgode jer, uz štednu komponentu, pokrivaju nezgode te bolničke dnevnice.

MINI TOBI – uključuje dodatno osiguranje za TOBI nezgodu s osnovicom od 5.000 eura i bolničku dnevnicu od 5 eura u kunskoj protuvrijednosti.

SUPER TOBI – uključuje dodatno osiguranje za TOBI nezgodu s osnovicom od 10.000 eura i bolničku dnevnicu od 10 eura u kunskoj protuvrijednosti.

Osigurajte svojoj djeci potrebna financijska sredstva koja će, kada za to dođe vrijeme, moći iskoristiti za lakše ostvarenje svojih snova. Igračaka ionako vjerojatno imaju previše i sigurno im neće nedostajati, a ušteđeni novac moći će iskoristiti na puno kvalitetniji način.

*Pravo na sudjelovanje u dobiti ostvaruje se svake godine ukoliko GRAWE Hrvatska d.d. ostvari višak povrata od ulaganja. U svim godinama poslovanja, od osnutka do danas, društvo GRAWE Hrvatska d.d. ostvarilo je i pripisalo dobit za svoje osiguranike.

Foto: Pixabay

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više