Sjajan režim njege kože za vašeg dragog

njega muške kože

Muška koža je drugačije od ženske. Zbog toga je ELEMIS stvorio posebno formulirani program za njegu muške kože. Vaš muškarac se bori protiv grubih posljedica učestalog brijanja, stresa i svakodnevnog onečišćenja kože? Ovi proizvodi kreirani za muškarce postižu sjajne rezulte koji će vašem muškarcu pomoći će da obnovi i hidratizira oštećenu i stressom pogođenu kožu.

Poseban program za njegu muške kože

Sjajan režim njege kože za vašeg dragog je nešto što je nužno neophodno kako bi ih natjerali da se sami počnu brinuti o svojoj koži i prestanu uzimati iz naših zaliha. Možda će vam ovo biti veliko iznenađenje, ali muška koža je vrlo različita od ženske. Svakodnevnim brijanje mijenja se metabolizam i elstičnost kože.

Naravno, bogatija je kolagenom i zato joj treba duže da se pijave prvi znakovi starenja, ali brijanje često uzrokuje dehidraciju i osjetljivost, a uklanjanje do dva sloja kože dnevno, ukoliko se brije 2 x dnevno često rezultira urastanjem dlačica. Sve to može dovesti do preranog starenja, zbog čega je ELEMIS stvorio posebno formulirani program za njegu muške kože.

njega muške kože

Četiri koraka za lijepu kožu

Kada je u pitanju brijanje, što je glađa površina kože, lakše je brijanje. Vitaminima-bogat Smooth Result Shave & Beard Oil priprema te omekšavanje dlake i kožu za lakše brijanje. Gelovi za brijanje – Ice Cool Foaming Shave Gel and Skin Soothe Shave Gel – sadrže prirodne sastojke poput Hamamelis i Aloe Vere koji smiruju i njeguju kožu za najbliže moguće brijanje.

1. Čiščenje i priprema – za čiščenje lica od prljavštine, nečistoča i masnoće kako bi stvorio savršenu podlogu za brijanje. – Deep Cleanse Facial Wash

2. Brijanje i zaštita – odaberite pjenu, ulje, gel ili krema za lakše brijanje, ili dodajte Smooth Result Shave & Beard Oil kako bi brada bila urednija i njegovana.

3. Hidratacija & njega protiv bora – Umirivanje iritacija i vraćanje vitalnih hranjivih nutrijenata koje se gube tijekom brijanja, što pomaže u održavanju kože i štiti od starenja – Pro-Collagen Marine Cream for Men, Anti-Fatigue Day Cream, Daily Moisture Boost, S.O.S Survival Cream.

4. Oči – Za hidrataciju i zaštititu nježne kože oko područja , posebno je formuliran proizvod koji ne opterećuje osjetljivo podrućje, ali i smanjuje bilo kakavu natečenost i znakove umora. Time Defence Eye Reviver.

Njega i zaštita svježe obrijane kože je neophodna za održavanje zdravlja muške kože. Daily Moisture Boost zadržava kožu mekanu i spriječava upale, dok S.O.S Survival krema, sa svojim morskim ekstraktima i lavandom, smiruje svaku osjetljivost kože. Oči, koje cijeli dan gledaju u ekrana, također zaslužuju posebnu pažnju, a Time Defence Eye Reviver štiti ovo delikatno područje bez dodatnog opterećenja kože.

Imate li pitanje vezano uz ovu temu? Predlažemo da ga postavite na stranici Pitaj Sanju!

Foto: Elemis

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više