The Westin Zagreb predstavio prvi studio za hibridna i virtualna događanja!

Maistrin The Westin Zagreb u svoju je ponudu uvrstio novi proizvod kojim spremno odgovara na sve izazove organizacije događanja, konferencija i kongresa u današnje vrlo izazovno vrijeme za MICE industriju. Hotel je u suradnji s tvrtkom Ivas Group osmislio, dizajnirao i opremio audio vizualni studio koji raspolaže sa svom potrebnom opremom i tehnologijom (bina, govornica, LCD ekrani, smart flip chars, ozvučenje, usluga snimanja i live broadcasta) za uspješno održavanje virtualnih te hibridnih događanja.


Pročitajte više: Hoće li se koncerti i festivali ikad vratiti na ono što su bili?


Novi vizualni studio dio je dvorane Maksimir koja može zaprimiti oko 30 sudionika dok se ostali sudionici uključuju putem online platformi. Coffee break, kao uvijek poželjna opcija, je također dostupan.

Ovim studiom za virtualna i hibridna događanja, The Westin Zagreb je u potpunosti odgovorio na trenutne zahtjeve tržišta te je ovaj proizvod trenutno jedinstven u Zagrebu.


Pročitajte više: Kako napraviti uspješan event za predstavljanje biznisa?


„Uz to što smo poslovanje u potpunosti uskladili s epidemiološkim mjerama, napravili smo korak dalje i osmislili ovaj proizvod. Iako i dalje postoji interes za organizaciju MICE događanja u klasičnom smislu, sve je više upita za održavanje virtualnih ili hibridnih događanja pa očekujemo da će ovaj, na našem tržištu jedinstven proizvod, privući brojne partnere i goste“, izjavljuju u Westinu.

Za sve upite i informacije možete se obratiti na [email protected].hr

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -