Kako u trenutku možete transformirati svoj kućni look u poslovni?

XD XENIA DESIGN predstavlja nove odjevne komade i nudi jedinstveno rješenje kojim će u modnom smislu spasiti svaki vaš virtualni sastanak. Upoznajte XD Homework liniju!

Povezano:

XD nudi rješenje kako u trenu zamaskirati kućnu atmosferu i transformirati se u poslovni i fashion look za online prigode. Kreirali smo novi tip odjevnog predmeta koji se samo navuče preko glave i u trenu stvori fashion statement. Jedan komad odjeće u takvoj situaciji simulira cijeli outfit, a ispod kojeg lako ostanu sakrivene pidžama ili trenirka.

Virtualni susreti postali su naša svakodnevica. Preko različitih platformi komuniciramo s kolegama i poslovnim partnerima više puta dnevno. Susrećemo se s problemima koji zahtijevaju brzu transformaciju iz kućne atmosfere u onu poslovnu. Taj novi izazov također utječe i na naše samopouzdanje, jer on od nas zahtjeva brzu reakciju. Svaka žena dosad već sigurno zna što odjeća i dobar izgled mogu napraviti u takvoj situaciji, i koliko pomažu da vratimo samopouzdanje. Također znamo da to činimo ponajprije zbog sebe, a ne zbog drugih.

Priča oko vizuala nastavak je na prethodnu MICAKATAPEPA kolekciju, u kojoj su modeli bili zaposlenici zaslužni za izradu XD odjeće. Ovog puta to su zaposlenice iz ureda XD dizajn centra, kojima su upravo današnja svakodnevica postali video pozivi i virtualne konferencije. Svi komadi iz nove XD Homework kolekcije dostupni su online.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

panel javni sektor

Ove žene upravljaju javnim sektorom, a sve vas one čekaju na...

Pripremamo svoju drugu konferenciju za žene u javnom sektoru. Žene čine većinu zaposlenih u javnom sektoru, no na vodećim pozicijama su...
- Advertisment -