Kako u trenutku možete transformirati svoj kućni look u poslovni?

XD XENIA DESIGN predstavlja nove odjevne komade i nudi jedinstveno rješenje kojim će u modnom smislu spasiti svaki vaš virtualni sastanak. Upoznajte XD Homework liniju!

Povezano:

XD nudi rješenje kako u trenu zamaskirati kućnu atmosferu i transformirati se u poslovni i fashion look za online prigode. Kreirali smo novi tip odjevnog predmeta koji se samo navuče preko glave i u trenu stvori fashion statement. Jedan komad odjeće u takvoj situaciji simulira cijeli outfit, a ispod kojeg lako ostanu sakrivene pidžama ili trenirka.

Virtualni susreti postali su naša svakodnevica. Preko različitih platformi komuniciramo s kolegama i poslovnim partnerima više puta dnevno. Susrećemo se s problemima koji zahtijevaju brzu transformaciju iz kućne atmosfere u onu poslovnu. Taj novi izazov također utječe i na naše samopouzdanje, jer on od nas zahtjeva brzu reakciju. Svaka žena dosad već sigurno zna što odjeća i dobar izgled mogu napraviti u takvoj situaciji, i koliko pomažu da vratimo samopouzdanje. Također znamo da to činimo ponajprije zbog sebe, a ne zbog drugih.

Priča oko vizuala nastavak je na prethodnu MICAKATAPEPA kolekciju, u kojoj su modeli bili zaposlenici zaslužni za izradu XD odjeće. Ovog puta to su zaposlenice iz ureda XD dizajn centra, kojima su upravo današnja svakodnevica postali video pozivi i virtualne konferencije. Svi komadi iz nove XD Homework kolekcije dostupni su online.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Stop nepotrenim nametima

UGP organizira potpisivanje peticije “Stop nepotrebnim nametima”!

Udruga Glas poduzetnika odlučila je organizirati potpisivanje peticije STOP nepotrebnim nametima kojom se traži ukidanje obvezne članarine u HGK-u, HOK-u i...
- Advertisment -