Konferencija Future leaders 2017

Cijena ulaznice
350 HRK (PDV uključen)
Datum/vrijeme
06.06.2017
08:30 – 17:30

Lokacija
DoubleTree by Hilton Hotel Zagreb

Žene na vodećim pozicijama čine svega 20%.  Europska unija se fokusira na povećanje broja žena u nadzornim odborima što bi trebalo rezultirati i njihovim povećanjem na izvršnim pozicijama.

Women in Adria u suradnji sa Women Empowerment Forumom fokusira se na izgradnju baze “žena koje dolaze”. Konferencija je završni dio projekta, a cilj joj je umrežavanje i edukacija žena iz korporativnog svijeta.

Agenda:

8.30-9.00 Registracija

9.00-9.10 Otvaranje konferencije

9.10-10.40 Radionica Dorothy Dalton: Executive presence

Dorothy Dalton je međunarodni karijerni trener i stručnjakinja za ljudske resurse koja radi i s kompanijama i sa ambicioznim pojedincima. S posebnom strašću se bavi i ženskim vodstvom kroz vlastitu kompaniju 3PlusInternational.

10.45-11.15 Okrugli stol: Kako razviti i zadržati ženski talent u kompaniji?

Lejla Zukić-Krivdić, direktorica Microsoft Hrvatska i Microsoft Bosna i Hercegovina

Maja Crnjak, direktorica ljudskih resursa Erste&Steiermärkische Bank d.d.

Vladimira Senčar Perkov, direktorica ljudskih resursa INA d.d.

11.15-11.45 Proglašenje Future leaders 2017

11.45-12.30 Ručak

12.30-13.15 Ana-Marija Vidjak, Što ako ipak: Od liderice do troglavog zmaja i natrag

Ana-Marija Vidjak kao dipl. socijalni pedagog započela karijeru radom s djecom i obiteljima, nakon čega radi kao interni edukator u jednoj kompaniji. 2013. samostalno pokreće Što ako ipak d.o.o. za poslovno savjetovanje gdje radi kao trener i coach, a klijenti su joj tvrtke i organizacije s područja Hrvatske i regije.

13.30-14.15 Gordana Kadoić: Kako do vrha sa što manje ožiljaka?

Gordana Kadoić je svoju bogatu karijeru u FMCG industriji počela kao key account manager i napredovala do direktorice nabave i prodaje. Vrhunac karijere je dosegla s 40 godina kada postaje izvršna direktorica u multinacionalnoj kozmetičkoj kompaniji Oriflame gdje s top managerskom pozicijom preuzima i najveći izazov u karijeri, preokrenuti negativni trend poslovanja i neprofitabilno poslovanje pretvara u profitabilno sa svim rastućim KPI-ima, zajedno sa svojim timom u nepune tri godine.

Danas vodi vlastitu tvrtku Adria Corporate Education.

14.30-16.30 sati: Mini-mentoring

Naš partner 3PlusInternational mini-mentoring event održao je već diljem svijeta: Brisel, London, New York, Boston, Silicijska dolina i Pariz. Sastoji se od panel i speed mentoringa, a sudionice mogu očekivati: savjete i strategije za razvoj karijere, konkretne korake koje mogu poduzeti, poboljšanje vještina networkinga, proširenje mreže kontakata i povećanje samopouzdanja za strateški networking u poslovnom i privatnom životu…

14.30-15.30 Panel mentoring ( na engleskom)

Mentori: Ivana Gazić, predsjednica Uprave Zagrebačke burze, Igor Pureta, predsjednikk Uprave Grawe Hrvatska, Tamara Macasović, partnerica PwC Hrvatska, Lejla Zukić-Krivdić, predsjednica Uprave Microsoft Hrvatska, Ilijana Jeleč, predsjednica Uprave Erste Nekretnine, Maja Kuhar Sobin, glavna tajnica Erste Banka

15.30-16.30 Speed mentoring

 

Cijena ulaznice: 350 kn s pdv-om

Djelatnici Erste grupe ostvaruju popust 20% uz kod: erste

Women in Adria članice ostvaruju popust 20% uz kod: wia

Zaposlenice Mamforce kompanija ostvaruju popust 20% uz kod: mf

Ostale kompanije ostvaruju popust 10% za 2-5 zaposlenika uz kod: company 1, a 20% za više od 5 zaposlenika uz kod company 2

Sponzor:

Partneri:

rsz_lancome_logo